Oltermanni on kyllä todella yliarvostettua juustoa
Söin nyt aikuisiällä ensimmäistä kertaa ja hyi että mitä pahvia oli. Halppiskermajuustotkin päihittää mennen tullen. Onko sinulla joku yleisesti todella suosittu tuote, jota et voi sietää?
Kommentit (57)
Vierailija kirjoitti:
Wilhelm makkara, yöööööks!
Mulle maistuu paremmin ne kaikkien parjaamat "jauho"makkarat, joissa ei oikeastaan ole koko jauhoja vaan perunatärkkelystä.
Vierailija kirjoitti:
Onko se muka arvostettua?
On aliarvostettua
Ihan käypänen perusjuusto, muttei siinä makua ole verrattuna hyvään Gruyèreen tai Appenzelleriin.
Ihme aggressiota. Oletko kuullut makuasioista?
Mä en kauheasti käytä juustoa mutta lapset toivoo aina Oltermannia vaikka olen kokeillut ostaa välillä muita juustoja. En sitä ihmeemmin arvosta tai ole arvostamatta, mutta osta sitä mikä perheessä maistuu.
En oikeastaan osta sitä perus Oltermannia koskaan, mutta ne muut Oltermannin maut on ihan hyviä leivänpäällisjuustoja. Esim. monterey jack ja port salut.
Itse kyllä tykkään Oltermannista, vaikka ei se hirveästi kyllä eroa niistä muista samantyylisistä kermajuustoista. En varmaankaan läpäisisi sokkotestiä merkin tunnistamisessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Wilhelm makkara, yöööööks!
Mulle maistuu paremmin ne kaikkien parjaamat "jauho"makkarat, joissa ei oikeastaan ole koko jauhoja vaan perunatärkkelystä.
Itsekin tykkään enemmän jauhomakkaroista! Mitä halvempi Camping, sen parempaa! Noista WIlhelmeistä ja Huilun Tuhdeista taas en tykkää yhtään.
Vierailija kirjoitti:
Ihme aggressiota. Oletko kuullut makuasioista?
Mä en kauheasti käytä juustoa mutta lapset toivoo aina Oltermannia vaikka olen kokeillut ostaa välillä muita juustoja. En sitä ihmeemmin arvosta tai ole arvostamatta, mutta osta sitä mikä perheessä maistuu.
Mitä aggressiota näet aloituksessa? Eikö niistä makuasioista saa keskustella?
Se on oikein hyvä arkijuusto jota ei oltu pilattu hinnallakaan. Nykyään se alkaa olla turhan tyyristä.
Ihan huikea ero Paimenpojan ja Oltermannin välillä. Jos on ensimmäistä maistanut ei Oltermanni enää koskaan kelpaa kermajuustoksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihme aggressiota. Oletko kuullut makuasioista?
Mä en kauheasti käytä juustoa mutta lapset toivoo aina Oltermannia vaikka olen kokeillut ostaa välillä muita juustoja. En sitä ihmeemmin arvosta tai ole arvostamatta, mutta osta sitä mikä perheessä maistuu.
Mitä aggressiota näet aloituksessa? Eikö niistä makuasioista saa keskustella?
Aggressiivisempi tuo lainaamasi viesti oli mitä aloitus.
Aika mauton Oltermanni on, ja sellaisenaan se sopiikin lapsille ja nuorille paremmin, koska nämä eivät yleensä pidä vahvoista juustoista. Vähän verrattavissa Edamin mauttomuuteen.
Vierailija kirjoitti:
Se on oikein hyvä arkijuusto jota ei oltu pilattu hinnallakaan. Nykyään se alkaa olla turhan tyyristä.
Nimenomaan arkijuusto on paras. Saa paksut siivutkin helposti.
Oltermanni on meillä sellainen "arkijuusto" ja se monterey jack-versio on oikeasti maukastakin. Vaihdellen on oltermannia ja edamia leivän päälle. Leikkeleitä ei juurikaan käytetä.
Jos oikeasti kermajuustoa tekee mieli niin sitten yleensä ostan turunmaata.
Ne herkuttelujuustot ei kuulu arkeen.
Minusta se on muuttunut huonommaksi. En ollut muutamaan vuoteen sitä syönyt, nyt ostin yhden, ja ei maistu enää hyvälle. Ennen tykkäsin.
Vierailija kirjoitti:
Se on oikein hyvä arkijuusto jota ei oltu pilattu hinnallakaan. Nykyään se alkaa olla turhan tyyristä.
Jep. Se viisi-kuusi euroa kilon kimpaleesta oli just passeli hinta ja hinta-laatu-suhde oli kunnossa.
En kyllä tiedä, missä maailmassa Oltermanni ylipäätänsä on arvostettu juusto, saati sitten että voisi sanoa, yliarvostettu. Perusleivänpäällisjuustohan se vain on. Kilonpaketeissa myydään.
Onko se muka arvostettua?