Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Somevaikuttaja Natalia Salmela on niin tehokas, että edes risottoa hänen ei tarvitse hämmentää. Kuukausiliitteen ruokapalstalla hän kertoo, miten syntyy maailman helpoin sienirisotto.

Vierailija
05.09.2022 |

Tosin Natalian risoton ohjeissa kehotetaan sekoitamaan risottoa aina välillä, mutta mitäpä näistä pikkuseikoista välittämään, kun pitää saada aikaiseksi oikein todella typerä otsikko. Taattua Hesari-laatua.

https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000008993162.html

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
05.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei riisiä tarvitse hämmentää valmistuksen aikana. Tai voihan sitä hämmentää, jos haluaa mössöä.

Vierailija
2/2 |
05.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yök. En syö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla