Miksi nepalilainen ruoka on maukkaampaa kuin intialainen?
Miksi nepalilainen ruoka on maukkaampaa kuin intialainen? Miten oppisin tekemään nepalilaista ruokaa?
Kommentit (8)
Oikea, intialainen ruoka, jota söin 1 sentin budjetilla pikku intiassa 20 v sitten singaporessa on pa haa. Paikka oli täynnä intialaisia työmiehiä.
Nepalilainen on vähemmän maustettua ja sopii paremmin suomalaiseen makuun?
Mene yliopiston kulmille etsimään nepalilainen vaihtari sulle deitiksi ja opettamaan kokkauksen salat :)
Perinteiset nepalilaiset katkaravut kasvavat parhaiten siellä yli 8000 metrin vuorilla. Siitä se makuero tulee, intialaiset katkaravut kasvavat jätevirroissa jotka 1000 vuotta sitten olivat jokia.
Vierailija kirjoitti:
Ja miksi suomalainen ruoka, jossa ruoka-aineiden omaa makua ei ole pilattu kymmenillä mausteilla, on vielä nepalilaista parempaa?
Siksipä juuri. Nykyjonnet eivät osaa, säälittää ihan.
Ja miksi suomalainen ruoka, jossa ruoka-aineiden omaa makua ei ole pilattu kymmenillä mausteilla, on vielä nepalilaista parempaa?