Miksi broilerinkoipireidet syödään aina riisin kera, vaikka perunoiden kanssa on paljon parempaa?
Varsinkin, kun ne perunat pilkkoo vaan puoliksi ja nakkaa samalle pellille koipien kanssa uuniin paistuu ja maustaa hyvin. Lisäksi kun valmistaa kermaviilikastikkeen, niin menee myös lisäkesalaatin kastikkeena.
Kommentit (31)
Miten niin aina? Itse syön nuo aina mansikoiden kanssa.
En syö mitään väsyneitä koipireisiä vaan ainoastaan rintafileitä.
Niin sinä syöt? Koska muu maailma ei varmasti tee niin.
Mun mielestä riisi sopii niiden kanssa paremmin. Makunsa kullakin.
Aina ? Minä syön riisin kanssa jos on jotakin aasialaistyyppistä kastiketta, mutta muuten yleensä juurikin itse tehtyjen lohkoperunoiden kanssa tai joskus keitettyjen perunoiden ja bearnaise-kastikkeen kanssa. Perunamuussin kanssa menee ilman kastikettakin.
Vierailija kirjoitti:
En syö mitään väsyneitä koipireisiä vaan ainoastaan rintafileitä.
No, omapa on häpees. Koivet on ravintopitoisempia kuin rintafileet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En syö mitään väsyneitä koipireisiä vaan ainoastaan rintafileitä.
No, omapa on häpees. Koivet on ravintopitoisempia kuin rintafileet.
Juu, jos rasvaa haluaa, eikä proteiinia....
(Koipireisi: Rasva. 65 %, proteiini. 35 %, Rintafile: rasva. 16 %, proteiini. 84 %)
Sen lisäksi koipireidessä on painoonsa nähden liian vähän edes syömäkelpoista tavaraa, kun fileessä sitä on 100%.
Koipireiden luista saa tehtyä vaikka keiton.
Miksi ap pilkkoo perunat vaan puoliksi eikä kunnolla?
Kai sä tajuut muutenkin että jotkut vaan tykkää riisistä enemmän kun perunoista?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En syö mitään väsyneitä koipireisiä vaan ainoastaan rintafileitä.
No, omapa on häpees. Koivet on ravintopitoisempia kuin rintafileet.
Juu, jos rasvaa haluaa, eikä proteiinia....
(Koipireisi: Rasva. 65 %, proteiini. 35 %, Rintafile: rasva. 16 %, proteiini. 84 %)
Sen lisäksi koipireidessä on painoonsa nähden liian vähän edes syömäkelpoista tavaraa, kun fileessä sitä on 100%.
Fileet onpi hintavampia. Noi koipireidet halvinta lihaa nyky hetkellä. Huijausta se että koivet näyttää isoilta mutta kutistuu uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En syö mitään väsyneitä koipireisiä vaan ainoastaan rintafileitä.
No, omapa on häpees. Koivet on ravintopitoisempia kuin rintafileet.
Juu, jos rasvaa haluaa, eikä proteiinia....
(Koipireisi: Rasva. 65 %, proteiini. 35 %, Rintafile: rasva. 16 %, proteiini. 84 %)
Sen lisäksi koipireidessä on painoonsa nähden liian vähän edes syömäkelpoista tavaraa, kun fileessä sitä on 100%.
Fileet onpi hintavampia. Noi koipireidet halvinta lihaa nyky hetkellä. Huijausta se että koivet näyttää isoilta mutta kutistuu uunissa.
Mieluummin maksan siitä, että saan syötyä kaiken, kuin jostain mikä on puolet "luuta, rustoa ja perkuujätettä".
Miksi torstai on hernekeittopäivä? Onko pakko syödä pannariakin?
Mureke on mureke. Ja tiistai on murekepäivä.
Mäkin teen just noin , perunoista tulee ihanan rasvaisia ! herkuttelen tällä ruualla .
Kai ne nyt voi syödä vaikka vihannesten kanssa, ei kai siitä mitään sääntöjä ole.
Antaa toisten syödä kera riisin, ja annetaan perunoitten syöjille oma arvonsa.
Mitä k.o. asia kellekkään kuuluu?
Jokainen syö tavallaan.
Inhottaa nuo "tietäjät", jotka sanovat mikä on "oikein". Syön vaikka lusikalla, mitä v**tua se kenellekkään kuuluu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En syö mitään väsyneitä koipireisiä vaan ainoastaan rintafileitä.
No, omapa on häpees. Koivet on ravintopitoisempia kuin rintafileet.
Juu, jos rasvaa haluaa, eikä proteiinia....
(Koipireisi: Rasva. 65 %, proteiini. 35 %, Rintafile: rasva. 16 %, proteiini. 84 %)
Sen lisäksi koipireidessä on painoonsa nähden liian vähän edes syömäkelpoista tavaraa, kun fileessä sitä on 100%.
Fileet onpi hintavampia. Noi koipireidet halvinta lihaa nyky hetkellä. Huijausta se että koivet näyttää isoilta mutta kutistuu uunissa.
Mieluummin maksan siitä, että saan syötyä kaiken, kuin jostain mikä on puolet "luuta, rustoa ja perkuujätettä".
Niin. Mutta nykymaailmassa kanat on yhä kanoja, niistä saa muutakin lihaa kuin sun rakkaat fileesi. Pitää ne loppuosatkin jonkun syödä, eikö?
Aina? Joka ikisessä maassa ja taloudessa?