aloitin karppauksen tänää,tein kaupan pakastejuureksista lisäkkeen ja oli karseeta
joku pirkan missa punasipulia,paprikaa,porkkanaa,lanttua tms,palat oli ihan mega isoja ja jotenki kamalan makusia. söin sitten vaan perus tomaatti kurkku salaattia kanapihvin kanssa..ja pari pientä punajuurta. voi olla että nälkä tulee ihan pian. Mitä lisuke vinkkejä?
itse tykkään siitä punajuuri,aurajuusto lisäkkeestä,mikä uunissa tehdään sekä aura-porkkanoista,ihanan pehmeitä. muita en oikeen osaa tehä?
Kommentit (8)
esim jugurttia tmv,tai juustoa ja paista pannulla, ei mikrossa
Itse syön kukkakaalia tai parsakaalia voin kera.
Tee vaikka tuoreista mielummin, porkkanaa, lanttua, sipulia uunivuokaan, päälle yrttejä, oliiviöljyä ja tilkka hunajaa. Tunti uunissa 200astetta. Tai ratatouillea pannussa; paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa, tomaattia ja ihan mitä vaan tilkassa oliiviöljyä pehmeäksi haudutettuna.
Toisaalta kyllä mulle maistuu esim pakastenuppukasvikset ( brokkoli, kukkakaali, ja porkkana) höyrytettynä voinokareen kanssa.
keitettyjä ruusukaaleja.
Eilen lihapullien kera oli kukkakaalista ja paprikasta ja parista porkkanasta survottu muusi.
Sitä edellisenä päivänä teimme kesäkurpitsasta ja hirvenjauhelihasta lasagnen.
Kyllä niitä ideoita löytyy ja ajan mittaan sitten helpottaa eikä tarvitse enää miettimällä miettiä mitä söisi.
Noita sekavihannes/ wokvihannespusseja on tosi paljon erilaisia, nyt vaan etsit sen mieluisesi.
Ensin keitän hetken kukkakaalia, parsakaalia ja porkkanaa paloina suolavedessä. Samalla teen kastikkeen esim. kermaa ja sulatejuustoa. Tai valkokastike sulatejuustolla. Rehut vuokaan, kastike päälle ja uuniin.
Älkää antako mitään vinkkejä hunajasta, sillä sitä EI SYÖDÄ KUN KARPATAAN, AINAKAAN ALOITUSVAIHEESSA. Samoin kypsennetty porkkana ja tomaatti ovat korkeita hh-pitoisuudeltaan, varovasti näiden kanssa!
tuoreita juureksia eikä mitään pakasteita. Ne on mauttomia, vetisiä ja pahoja vaikka niille tekis mitä.