Aika tymäkkää tuollainen makurahka. Söin jälkkäriksi sitruunarahkaa. Maistui sitruunasorbetille. Syöttekö ikinä makurahkoja?
Minulla on kaapissa vielä irish coffee ja mango.
Mikä on teidän lempimakunne?
Kommentit (59)
Korkeintaan käytän leivonnassa, siis jossain juustokakussa esim.
Noi on tarkoitettu leivontaan. Ihan hemmetin makeita.
Vierailija kirjoitti:
Noi on tarkoitettu leivontaan. Ihan hemmetin makeita.
Ja pakkauskoko iso välipalaksi.
Minusta se sitruunarahka on tosi hyvää, ei tosin tarviis ihan niin makeaa olla. Menee minusta pelkästäänkin hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Noi on tarkoitettu leivontaan. Ihan hemmetin makeita.
Ja pakkauskoko iso välipalaksi.
Söin puolet. ap
Pistän herkkupäivänä puolet kuningatar-rahkaa ja puolet kermavaahtoa ni tulee hyvää. Tykkään kans siitä sitruunaisesta.
Vanilija suosikki ja koko purkki kerralla,eihän purkissa ole kuin muutama lusikallinen
Vierailija kirjoitti:
Syökö joku maustamatonta rahkaa?
Kyllä
Vierailija kirjoitti:
Syökö joku maustamatonta rahkaa?
Miten sitä voi syödä jos siinä ei ole makua?
Maustamatonta rahkaa syön lähes joka työpäivä evääksi. En toki sellaisenaan, vaan sekoitan joukkoon joko marjoja tai purkillisen ananaspaloja. Helppo, halpa, täyttävä ja nopea lounas, päivällinen tai yöeväs - riippuu työvuorosta.
Maustetut rahkat ovat sellaisenaan aivan liian makeita, mutta herkutteluun sopivat sekoitettuna maustamattomaan jugurttiin. Yhdestä purkista riittää siis kolmelle tai jopa neljälle ihmiselle tai syöntikertaan.
Syön vain itsetehtyä rahkaa, mieluiten itsepoimimista puolukoista, mustikoista, mansikoista tai vadelmista tehtyä herkkua.
Sitruuna ja appelsiini. Syön useinkin. Täyttää mahaa pitkäksi aikaa.
Ei normaali ihminen syö mitään niin rasvaista ja sokerista moskaa.
Puolet makurahkaa, puolet maustamatonta ja päälle marjoja.
Vierailija kirjoitti:
Ei normaali ihminen syö mitään niin rasvaista ja sokerista moskaa.
Olet varmasti oikea juhlien ilopilleri.
Vain itsetehtyä