Jos ostat Lidilistä pakaste vadelmia, niin keitätkö ne ennen käyttöä?
Kommentit (22)
En hae Lidlistä mitään. Yök.
Joka viikko siellä on jotain tuotteita, joita joudutaan vetämään takaisin. Milloin on listeriaa, milloin muovinpalasia ruoassa, milloin salmonellaa.
En keitä, käytän niihin käsidesiä.
Syön kesällä villivadelmia joita pakastan.
Citymarketissa on ollut myynnissä todelal isoja vadelmapusseja suomalaista vadelmaa. Niitä emme ole keittäneet, ulkomaiset keitämme aina. Se on kaupan ohje.
Niitä saksalaisia en keitä. Heti jos mennään espanjaan tai marokkolaisiin mansikoihin niin keitän. Mutta se taitaa lukea jo pussissa. Eli niitä lidlin saksalaisia pakastevadelmia missä ei lue mitään keittämisestä en keitä.
Vierailija kirjoitti:
En hae Lidlistä mitään. Yök.
Joka viikko siellä on jotain tuotteita, joita joudutaan vetämään takaisin. Milloin on listeriaa, milloin muovinpalasia ruoassa, milloin salmonellaa.
https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/ta…
Tuossa tuoreimmat takaisinvedot. Lähtökohtaisesti ne johtuvat valmistajasta, ei myyntipaikan nimestä.
Ainoo kysymys sitten, mitä tekee keitetyillä vadelmilla. Yleensä haluan sekoittaa jäisiä marjoja jugurttii, puuroon tai vaikke letun päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En hae Lidlistä mitään. Yök.
Joka viikko siellä on jotain tuotteita, joita joudutaan vetämään takaisin. Milloin on listeriaa, milloin muovinpalasia ruoassa, milloin salmonellaa.
https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/ta…
Tuossa tuoreimmat takaisinvedot. Lähtökohtaisesti ne johtuvat valmistajasta, ei myyntipaikan nimestä.
Rainbow ja HK Scan tuolla taitaa kärkikahinoissa olla eikä suinkaan Lidlin tuotteet.
Miksi viineissä saa olla myrkkyä - hometoksineja.
Joo ja ihan samalla tavalla keitän Prismasta ostetut ulkomaiset vadelmat. Olen luullut, että on ihan yleistietoa tietää että ulkomaisia vadelmia ei kannata kypsentämättä popsia...
Vierailija kirjoitti:
Citymarketissa on ollut myynnissä todelal isoja vadelmapusseja suomalaista vadelmaa. Niitä emme ole keittäneet, ulkomaiset keitämme aina. Se on kaupan ohje.
Niihin on suomalaiset ketut ja karhut pissiny raabiesta ja salminellaa. Suosittelen välttämään tai keittämään puoli tuntia hiljaisella tulella.
Tein just vadelmasimaa niistä ja keitin pari-kolme minuuttia, pitäisi riittää.
Minä säteilytän bakteerit pois mikrossa. Toimii todella hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Ainoo kysymys sitten, mitä tekee keitetyillä vadelmilla. Yleensä haluan sekoittaa jäisiä marjoja jugurttii, puuroon tai vaikke letun päälle.
Marjoista voi keittää hilloa.
köhkah kirjoitti:
Miksi viineissä saa olla myrkkyä - hometoksineja.
Siksi että me oksennetaan .Siis ihan tarkoituksella.
En asu Suomessa, joten täällä suomalaiset pakastevadelmat olisi sitten niitä pelottavia ulkomaalaisia marjoja...
En keitä, en edes pese Fairylla ja silti henki vaan puhisee. Tsemppiä!
Vierailija kirjoitti:
Citymarketissa on ollut myynnissä todelal isoja vadelmapusseja suomalaista vadelmaa. Niitä emme ole keittäneet, ulkomaiset keitämme aina. Se on kaupan ohje.
Jos vadelma kasvaa Suomen maaperällä, sitä ei tarvitse keittää, riippumatta siitä, minkämaalainen poimija on ollut. Jos vadelma kasvaa Thaimaassa tai Ukrainassa, se pitää ehdottomasti keittää. Mikä logiikka tässä on?
Jos ne ovat ulkomaisia niin kyllä keitän.