Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Ruokapula, hintojen nousu ja ruokahävikki
19.03.2022 |
Koko maailmassa noin 30 % kaikesta tuotetusta ruoasta päätyy hävikkiin. Suomessa kaikesta syömäkelpoisesta ruoasta haaskataan koko elintarvikeketjussa peräti 10–15 % eli noin 360 miljoonaa kiloa. (Lähde: saasyoda.fi)
Hävikkiruokaa myyvissä liikkeissä on kaikenlaista keksiä, patukkaa, suklaata, maustettua valmisriisiä ja einestä, joka ei ole mennyt muualla kaupaksi.
Olisiko aika miettiä koko ruoantuotanto uudestaan? Uskon että tästä konfliktista selvittäisiin muutenkin kuin nylkemällä kuluttajan selkänahka.
Kommentit (2)
Kaupat voisivat vähentää lajivalikoimaa,
Miksi kaikenlaisia turhakkeita pitää olla jäämässä vanhaksi..
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Kuluttajan nahka ei nylkeenny vaikka tuottajahinnat kaksinkertaistuisi. Jos pidetään huoli ettei jokainen välikäsi kaksinkertaista osuuttaan vaan pitää sen ennallaan.