Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vanhentunut hillo ja Botu­lismi

Vierailija
19.03.2022 |

Varmaankin tosi tyhmä kysymys mutta voiko tulla kaupan marjahilloon jos on ollut avattuna jääkaapissa ja päiväys 8/21? Tai en tiedä voiko yleensäkin tulla sokerihilloihin. Uskaltaakohan tuota syödä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä söisin, enkä edes katsoisi päiväystä. Olen kyllä huomannut, että omatekoiset hilloni säilyvät paremmin kuin monet kalliit hillot, niissä on vissiin vähemmän sokeria mitä itse käytän.

Vierailija
2/2 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo korkeintaan homehtuu. Botuliini on anaerobinen ei vaatii hapettomat olosuhteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla