Paras Mac and Cheese?
Mistä juustosta tulee hyvää, jos parmesania ei halua käyttää?
Kommentit (11)
Siis haluasin koittaa lihamakaronilaatikkoa tehdä mac and cheese-tyyliin, kun meillä ei voi käyttää tuota munamaitoa sen munan takia ja kasvisliemeen tehty on makuuni hieman kuivaa, muut tosin tykkää, mutta haluaisin koitaa jotain uutta, mutta en kuitenkaan lasagnea, koska sitä meillä on usein. Eli ei tomaattista juttua.
Vierailija kirjoitti:
Mä olen käyttänyt cheddaria.
Mitä laitat nesteeksi? Oiskohan Koskenlaskija cheddar hyvää?
Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3
Vierailija kirjoitti:
Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3
Heavenly!
Sitten saunapuhdasta. Saunapuhdasta hanuria.
Vierailija kirjoitti:
Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3
Miten laitat se, sulatettuna kuumaan nesteeseen? Mitä nesteeksi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3
Miten laitat se, sulatettuna kuumaan nesteeseen? Mitä nesteeksi?
Sellaisenaan kypsän, juuri valutetun pastan joukkoon. Sinne se "sulaa" ja tulee riittävän kosteaa. En tiedä millaista ruokaa haet, mutta meillä uppoaa kaikkiin kun pistetään sekaisin makaronit, sipuli, hyvin maustettu jauheliha ja lopuksi tuo koskenlaskija.
Mä teen "valkokastikkeen" eli voita pannulle, sitten jauhoja ja maitoa. Sen sekaan sitten cheddar-sulatejuusto.
Vierailija kirjoitti:
Siis haluasin koittaa lihamakaronilaatikkoa tehdä mac and cheese-tyyliin, kun meillä ei voi käyttää tuota munamaitoa sen munan takia ja kasvisliemeen tehty on makuuni hieman kuivaa, muut tosin tykkää, mutta haluaisin koitaa jotain uutta, mutta en kuitenkaan lasagnea, koska sitä meillä on usein. Eli ei tomaattista juttua.
Miten niin kasvisliemeen tehtynä liian kuivaa? Enemmän nestettä niin ei tule taatusti kuivaa!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3
Miten laitat se, sulatettuna kuumaan nesteeseen? Mitä nesteeksi?
Sellaisenaan kypsän, juuri valutetun pastan joukkoon. Sinne se "sulaa" ja tulee riittävän kosteaa. En tiedä millaista ruokaa haet, mutta meillä uppoaa kaikkiin kun pistetään sekaisin makaronit, sipuli, hyvin maustettu jauheliha ja lopuksi tuo koskenlaskija.
Siis nistipata juustolla.
Mä olen käyttänyt cheddaria.