Miksi jotkut leikkele- tai vakuumipakatut tuotteet haisevat avattaessa ihan pierulle?
Jos on vieraita niin käyn avaamassa ja tuulettamassa pakkaukset kodinhoitohuoneessa, ettei keittiössä tai ruokailutilassa haise. Vieraat luulisivat että olen piereskellyt ruokaa laittaessani. Meetwurstit ja kalliimat tuotteet, kuten kylmäsavuporo ja -härkä ei esim. haise, mutta normaalit kinkut, kalkkunat ym. haisevat karmealle, vaikka maistuvat ihan hyvälle.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Käytetty kaasu.
Mikä kaasu ja miksi? Miksi joissain käytetään ja joissain ei? Tuo ei voi olla selitys.
Vierailija kirjoitti:
Suojakaasu
Samaa ihmetellyt! Luulisi että jos on pakko käyttää jotain kaasua, niin sen voisi hajustaa paremmaksi. Karmeaa laittaa pahanhajuisia makkaroita pöytään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytetty kaasu.
Mikä kaasu ja miksi? Miksi joissain käytetään ja joissain ei? Tuo ei voi olla selitys.
No siis pierukaasu. Se haisee pierulta koska on pierua, tosin teollisesti käsiteltyä ja hygieeniseksi puhdistettua, mutta haju on tallella.
Suojakaasu ei haise. Se on tavallista ilmaa, josta on imetty typpi pois. Mitään ei ole siis lisätty. Se on se ruoka itse, mikä haisee hetken, kun paketin avaa.
Käytetty kaasu.