Mihin käyttää 4 purkkia kermaviiliä?
Aikuinen kotona asuva poika oli kauppavuorollaan ostanut viilin sijasta kermaviiliä. Neljä purkkia olisi jääkaapissa, onneksi ihan heti ei ole päiväykset. Mihin käyttäisit kermaviilit?
Kommentit (28)
Pastasalaatin kastikkeeksi pari purkkia, yksi purkki kastikkeeksi uunikalalle ja yksi purkki marjapiirakkaan.
Kermaviili säilyy paljon pidempään kuin mitä päiväys antaa ymmärtää.
Mustikkapiirakkaan, sämpylöihin, perunarieskoihin, dippailuun.
No ne voi syödä ihan samoin kuin viilinkin. Itseasiassa parempaa kuin viili.
Marjoja sekaan ja eikun ääntä kohti.
Juuri sopiva määrä pellilliseen marjapiirakkaa ohjeella "Mamman marjapiirakka". Ohjeessa on 1 prk pohjaan ja 2 täytteeseen, mutta laitan aina pohjaan 1,5 prk ja täytteeseen 2,5. Kaikki marjat käyvät, myös puolukat.
Borsh-keiton smetanan voi korvata kermaviilillä. On ihan yhtä hyvää kuin smetana, mutta vähärasvaisempaa.
Kermaviili on erittäin monikäyttöistä. Teen siitä usein esimerkiksi kylmää kastiketta kalalle tai salaatille. Tsatsikin voi myös hyvin tehdä kermaviilistä. Sitä voi hukata helposti keittoihin, patoihin, makaronilaatikkoon, lihapullataikinaan jne.
Hienoa sokeria päälle ja suuhun. On hyvää.
On pitkään hyvää parasta ennen jälkeenkin.
Jospa ihan söisit. Hyvää ravintoa.
Yhden purkin dippiin kasviksille, yhdestä marjapiirakka, yhdestä sienipiirakka ja yhdestä kastike kalaruokaan
Ei ihme jos porukka lihoo ku kiskoo jotain kermaviiliä paljaaltaan 🤮
Vierailija kirjoitti:
Ei ihme jos porukka lihoo ku kiskoo jotain kermaviiliä paljaaltaan 🤮
Niinpä. Kun tuotteen nimessä on sana 'kerma', niin sehän lihottaa, varsinkin, jos sitä syö pelkiltään.
Dippailuun