Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua leivontaan

Vierailija
05.02.2010 |

Kodin kuvalehdessä on savuporojuustokakun ohje, jossa on 400 g tuorejuustoa, 2 dl kermaviiliä, 4 dl vispikermaa ja 5 liivatelehteä. Missään ei kehoteta vaahdottamaan kermaa, mutta kai se kuitenkin on vaahdotettava. Ei kai 5 liivatetta pysty hyydyttämään muuten moista määrää litkuja....

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
05.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kai siihen muuten ois mainittu vaikka VISPIkerman tilalle kahvikermaa?

Vierailija
2/7 |
05.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

selvitetty yksityiskohtaisesti paitsi se vaahdottaminen:)



Ap kiittää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
05.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuullut, että suolaisen piiraan kerma vatkattaisiin. Itse ainakin laitaisin litkuna.

T: paljon leipova

Vierailija
4/7 |
05.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riittäiskö se 5 liivatetta hyydyttämään 4 dl kermaa, 2 dl kermaviiliä + 400 g tuorejuustoa?



ap

Vierailija
5/7 |
05.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen verran suuri määrä on kermaa kyseessä (4 dl), joten tulee vispata ja vaahto sekoittaa sitten kermaviiliin ja tuorejuustoon. Tämän sitten hyydytät liivatteilla =)

Vierailija
6/7 |
05.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole paljon tullut harrastettua suolaisia juustokakkuja......

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
05.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuohan kuulostaa hyytelökakulta, eikä niihin koskaan nesteenä kermaa laiteta. Olis kyllä mukava, että lukisi ohjeessa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan seitsemän