Auttakaa kädetöntä kokkia! Laitetaanko pitsamauste
juustoraasteen alle tai päälle ennen paistamista vai vasta paistamisen jälkeen pinnalle vai kenties maustetaanko esim jauheliha pitsamausteella?
Kommentit (13)
siihen tomaatin päälle hieman ja sitten pöytään jotta jokainen saa valmiin päälle ripotella lisää. Tämä sen takia, ettei mauste "pala" uunissa tulee muuten kitkerää.
Mietinkin että joissain mausteissa on se "palamisen" vaara, että kuinka pitsamauste sitten kannattaa laittaa.
Mistä ihmeen purkista kakkonen puhuu?
Ap
Laitetaanko rucolan lehdet juustoraasteen alle ja uuniin?
Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?
Taidan olla vähän väsy mut naurattaa niin et melkein itkettää... :D
itse laitan rucolan valmiin päälle.
ketsupilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla, chilillä ja paprikajauheella. Niin ja ripauksella suolaa. Tämä levitetään pohjan päälle...
Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?
Taidan olla vähän väsy mut naurattaa niin et melkein itkettää... :D
Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?
Taidan olla vähän väsy mut naurattaa niin et melkein itkettää... :D
Pakko päästä kohta nukkumaan... :D
yleensä eri purkeista basilikaa, oreganoa ja meiramia, maistuu paremmalle kuin pizzamauste.
tulee helposti pahan makuista kuumassa uunissa. Eli pitsamausteen laitan aina valmiille pitsalle.
oregano ei ole paha, mutta helposti voi vahingossa tipauttaa liikaa maustetta. Kun teen kastikkeen, tarkistan makua ja kun on hyvä, hella kiinni.
Voit kokeilla rucolan laittamista myös ennen uunia, se on vaan aivan eri juttu.
Minusta parhaan saa silloin kun just ennen kun pizza on valmis, laitan mozzarellan palat, niin että he ehtii nippanappa sulaa ja valmiin pizzan päälle sitten rucolaa.
Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?
Mutta samaltahan se maistuu oli se missä raossa vain. Joten tee pizzasta omasi näköinen (vaikka sitten ilman käsiä jos sulla ei kerran sellaisia ole).