apuva! Ostin juustokakkuun vahingossa sulatejuustoa!
Vaikka ohjeessa siis lukee, että tuorejuustoa. Voiko tätä siis käyttää vai pitääkö juosta kauppaan (lapset pitäs jättää yksin kotiin)? Ja en ole edes varma, että onko lähikaupassa tuorejuustoa, kun katsoin aiemmin violaa niin en nähnyt siellä maustamatonta.
Kommentit (17)
[quote author="Vierailija" time="25.09.2014 klo 09:09"]
Voi olla, että tuolla aivotoiminnalla (kysymysten taso) on parempi että pysyt kaukana leipomisista ???? Huh huijaa !
[/quote]
Voi olla parempi, että noin pitkillä piuhoilla pysyt poissa keskustelupalstoilta. Eksyitkö tänne googlettamalla sanat sulatejuusto ja juustokakku?
[quote author="Vierailija" time="04.02.2010 klo 20:04"]
esim. porkkanakakun kuorrute kuuluu tehdä sulatejuustosta ja tomusokerista. Että onpa taas asiantuntijoita liikkeellä...
[/quote]
Mut eihän täällä ole puhuttu porkkanakakun kuorrutteesta, vaan juustokakusta? Juustokakku tehdään tuorejuustosta, ei sulatejuustosta, ja porkkanakakun kuorrute tehdään sulatejuustosta, ei tuorejuustosta.
[quote author="Vierailija" time="08.10.2014 klo 19:53"]
[quote author="Vierailija" time="04.02.2010 klo 20:04"]
esim. porkkanakakun kuorrute kuuluu tehdä sulatejuustosta ja tomusokerista. Että onpa taas asiantuntijoita liikkeellä...
[/quote]
Mut eihän täällä ole puhuttu porkkanakakun kuorrutteesta, vaan juustokakusta? Juustokakku tehdään tuorejuustosta, ei sulatejuustosta, ja porkkanakakun kuorrute tehdään sulatejuustosta, ei tuorejuustosta.
[/quote]Toiset tekee porkkanakakun kuorruutteen tuorejuustosta.
Tuorejuusto käy hyvin. Toisiin juustokakkuihin sopii jopa paremmin. Voi joutua vatkaamaan sähkövatkaimella, että saa tasaiseksi. Kakussa eroa ei huomannut, sokeria laitoin maun mukaan. Nam!
[quote author="Vierailija" time="08.10.2014 klo 20:06"]Tuorejuusto käy hyvin. Toisiin juustokakkuihin sopii jopa paremmin. Voi joutua vatkaamaan sähkövatkaimella, että saa tasaiseksi. Kakussa eroa ei huomannut, sokeria laitoin maun mukaan. Nam!
[/quote]
Luuletko, että näin neljän vuoden päästä miettii yhä samaa..
tai tietty voi mut ei varmasti tuu kovin hyvää juustokakkua :P kyllä sen pitäis tuorejuustoa olla.. Mikset voi ottaa lapsia mukaan kauppaan? Käyhän maustettukin tuorejuusto, ei sen tarvii maustamatonta olla.
Kyllä käy! Se vaan ei oo ihan yhtä makeeta, mut en mä ainakaan eroo huomais.
Riippuu tosin miten kakkuohjeessasi pitää sitä käsitellä? Juustokakkujakin kun on niin erilaisia...
Mut siis porkkanakakkuihin, juustokakkuihin ym mitä mä oon tehny ni on ollu ok. Olen siis käyttänyt sekä olympia, että niitä creme bonjour juttuja, valion violaa jne.
Tuo olympia ainakin on nimenomaan sulatejuustoa, ja on sopinut.
Tuskin maistuu juustokakulta, vaan maku voi olla kovin "eksoottinen".
Vieraille en kyllä tarjoaisi, ellei olisi puolikuollut tupakoiva anoppi kylään tulossa ;-)
jotka olette tehneet juustokakkua suolaisesta sulatejuustosta, maistaneet oikeaa juustokakkua? Voihan "juustokakkua" tehdä vaikka emmentalista ja "ruispuuroa" mannaryyneistä, mutta eihän se ole ollenkaan sama asia. Enkä edes ole omasta mielestäni nipo, enhän edes ala siitä miten joku voi sekoittaa tuorejuuston ja sulatejuuston!
joka ei ollut koskaan kuullut Fetajuustosta...
Voihan mitä vain tehdä mistä vain, mutta ei se sama asia ole kuin alkuperäinen tuote. Sulatejuusto ja tuorejuusto ovat yhtä kaukana toisistaan kuin suklaa ja salmiakki, karkkeja molemmat, mutta tuskin kakussa kovin samalla tapaa käyttäytyvät...
esim. porkkanakakun kuorrute kuuluu tehdä sulatejuustosta ja tomusokerista. Että onpa taas asiantuntijoita liikkeellä...
No samanpa tein näköjään itsekin juuri... ja itsenäisyyspäivä, joten kaupat on kyllä kiinni. että ei sitten tuorejuustoa tässä taloudessa...
Voi olla, että tuolla aivotoiminnalla (kysymysten taso) on parempi että pysyt kaukana leipomisista ???? Huh huijaa !
[quote author="Vierailija" time="04.02.2010 klo 20:04"]esim. porkkanakakun kuorrute kuuluu tehdä sulatejuustosta ja tomusokerista. Että onpa taas asiantuntijoita liikkeellä...
[/quote]
Ja mun mielestä se oli aika pahaa. Jotenkin suolaista ja imelää yhtaikaa, yh!
Onpas vanha ketju nostettu.. mutta siltä varalta, että joku muukin eksyy tänne saman ongelman kanssa niin itse olen käyttänyt tuorejuuston tilalla rahkaa, maustamatonta jugurttia, piimää (tosi hyvää ja raikasta) tai melkeinpä mitä vaan maitotuotetta.. tosin just sulatejuustosta ei kokemusta.
Minä olen tehnyt mangojuustokakun jostakin syystä aina Olympia-juustosta, vaikka ohjeessa lukee tuorejuusto. Hyvää on tullut, enkä uskaltaisi vaihtaa enää toiseksi! :)
Ikivanha ketju tosiaan.. noh jos joku tänne eksyyn niin kyllä voi tehdä ja hyvää tulee, tuossa ainakin yksi ohje:
http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2006-02-28-13-30-04jarkyttavan-hyva-juustokakku/