Mitä tehdä sitruunoista?
Kommentit (15)
Sitruunan kuorta voi raastaa leivonnaisiin ja siivuttaa uunikalan päälle jo kypsennyksen aikana.
Mutta kokeile tätä:
https://kotiliesi.fi/suklaapossu/raikas-kesakurpitsa-sitruunahillo/
Kesäkurpitsa ei maistu liikaa siinä vaan lopputulos on ihanan raikasta
Itse pusertelisin ne hedelmälihoineen kannuun. Lisäisin siideriä litran ja joisin. Maistuisi siiderikin jollekin muulle kun sokerilitkulta.
Tai pusertelisin hedelmälihat pieneen ja kattilaan ja lisäisin sokeria. Keittäisin ne kokoon, siivilöisin ja...
itse asiassa en tiedä mitä tällä makean kirpeällä sitruunamössöllä tekisin. Olisiko kermarahkan seassa hyvää?
Tee lemon posset, on hyvää. En tiedä onko sillä suomalaista nimeä.
Tunge sitruuna kanan p*n, laita uuniin kunnes sitruuna räjähtää. Siinä ateria.
Sitruunaleivonnaisia ja -kakkuja, simaa, situunajääteetä, jne. (kaikki ohjeet löytyy googlaamalla)
Vierailija kirjoitti:
Tunge sitruuna kanan p*n, laita uuniin kunnes sitruuna räjähtää. Siinä ateria.
Noniin Aapo, päiväunille.
Niitä voi myös pusertaa juomiin :)