paistettu jauheliha jäi pannulle 7 tunniksi, vieläks voi syädä? Siis unohtu laittaa j-kaappiin.
?? vai tuleeko ruokamyrkytys? en viittis testata.
Kommentit (9)
mutta oon kyllä muutenkin kohtuu tiukkis näissä.
Minä en ole niin äärimmäisen tarkka näissä, siltikään perheessämme (4v ja 5v) lapset ei ole sairastettu kuin yksi vatsatauti, esikoisen ollessa 1.5v.
Viime viikolla söimme yöksi hellalle myöhäisen päivällisen jälkeen jäähtymään jäänyttä kanarisottoa seuraavana päivänä lounaaksi. Eikä kellekään tullut mitään oireita.
Ainahan riski on kylmäketjun katketessa.
Meilläkin syödään useiksi tunneiksi pöydälle jääneet ruoat. Eikä sairastella.
Siinä on aina ruokamyrkytyksen riski. Olen itse keittiöalalta ja olen oppinut olemaan tarkka. En syö esim mitään ruokaa joka on yli yhden vuorokauden vanhaa. Ällöttää jo pelkkä ajatus...
liedelle jätettyä ruokaa.Tämä siksi, että pyöräytän iltapäivällä syötävän ruuan valmiiksi jo aamulla ennen töihinlähtöä, enkä pysty laittamaan sitä kuumana jääkaappiin, joten jätän liedelle.Siinä sitten seisoo n.7-8h,ennenkuin tullaan töistä kotiin ja syödään.Eikä sairastella meilläkään.
jossa ei ole maitotuotteita, ei kai ole niin arka pilaantumaan. Se pitää kiehauttaa kunnolla ennen syömistä. Tosin vain se erä, jonka kerralla syö. Moneen kertaan koko satsia ei voi lämmittää ja jäähdyttää.
Maitopohjaisten ruokien kanssa olen itse tarkkana, nopea jäähdytys ja jääkaappiin.
Meillä on aina ruoka hellan päälä koko päivän :D Oli sitten makaroonilaatikkoa tai makkarasoppaa. Ei tullut mieleenkään etteikö muka vois syödä.
tääl on kyllä ihan pimeetä porukkaa
ei voi syödä!
tai no joo, voi teknisesti kyllä syödä, mutta en söis enkä antais lapsille, koiralle ehkä. Luultavasti jotkut vatsa-oireet sekin varmasti saa.