Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ravintoloiden glögitarjoilu

Vierailija
21.12.2021 |

Ravintoloissa usein glögi tulee defaulttina alkoholittomana. Alkoholi lisätään erikseen. Johtuuko tämä siitä, että jos glögissä olisi alkoa valmiina, joutuisi keittiössä vahtimaan glögin lämmitystä haukkana, ettei alkoholi lähtisi höyrystymään? Pontikankeittäjillehän tämä on tuttu proseduuri, tosin käänteisesti, kun sen pitäisi nimenomaan höyrystyä :D.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla