Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko ruisleipä lihottavaa?

Vierailija
05.12.2021 |

Jos sipaisee vain vähän margariinia leivän päälle, eikä mitään muuta.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu kuule ihan siitä, missä kunnossa sokeriaineenvaihduntasi on, mitä muuta syöt ja kuinka usein. Jos syöt ruisleipää kahden tunnin välein, niin lihottaa se.

Vierailija
2/7 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisleipä on kuitua ja hiilareita. Ja siihen päälle ne päälliset.

Vierailija
4/7 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki on liikaa nautittuna lihottavaa, paitsi vesi, mutta sekin on muuten vaarallista.

Vastaavasti mikään ei ole lihottavaa, jos sitä nauttii kohtuudella.

Vierailija
5/7 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se olisi? Outo kysymys. Tosin jotkut vähähiilariset yrittää väittää sitä vanhaa valhetta, että jos joku ruoka-aine nostaa insuliinia, niin se oitis muuttuu rasvaksi. Näinhän ei ole. Esim. maailman tärkkelyskulttuurit ovat järjestään hoikkia, kuten esim. japanilaiset. Se että kestääkö ruuansulatus ruista onkin sitten jo ihan toinen juttu. Mutta jos sinun kestää, niin syö huoletta niin paljon kuin haluat.

Vierailija
6/7 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syöt alle kulutuksen, niin ei ole. Jos syöt ruisleipää 1000 ylimääräisen kilokalorin edestä, niin varmasti on lihottavaa.

Ällistyttävää, miten 6-vuotiaan tasolla täällä on nämä kysymykset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruisleipä on kuitua ja hiilareita. Ja siihen päälle ne päälliset.

Hyvin luettu taas aloitus.