Jos pakastemarjat pitää kuumentaa ennen käyttöä niin pitääkö pinaattikin?
Pakastepinaatti, pitääkö sekin nykyisin keittää ennen käyttöä? Meinasin tehdä pinaatti perunamuusia.
Kommentit (7)
Ei pakastemarjoja tarvi kuumentaa. Vain ulkomaiset pakastemarjat suositellaan kuumennettaviksi.
https://apetit.fi/tuotteet/apetit-kotimainen-pinaatti-150-g/
KÄYTTÖOHJE: Lisää pinaattipalat jäisinä kiehuvaan keitto-, kastike-, tai muhennospohjaan. Voit lisätä pinaattipaloja myös kuuman perunasoseen tai pastan joukkoon. Sulatetulla pinaatilla voit maustaa esim. sämpylä- ja pannukakkutaikinat tai käyttää sitä piirakan täytteisiin. Tarvittaessa sulata pinaatti mikroaaltouunissa (800 W) puolella teholla 3 – 5 minuuttia.
Joo pitää, nopea kuumentaminen, ryöpätä.
Pinaatti muusi on varmasti herkullista. Hyvä vinkki eikä ole ennen tullutkaan mieleen laittaa pinaattia muusiin.
Marja tai pinaatti sinänsä ei vaadi kuumentamista, kunhan se pestään hyvin. Ongelma on keskieuroopan likaiset kasteluvedet, joiden bakteerit saadaan kuumentamalla tai hyvällä pesulla poistettua.
Vierailija kirjoitti:
Marja tai pinaatti sinänsä ei vaadi kuumentamista, kunhan se pestään hyvin. Ongelma on keskieuroopan likaiset kasteluvedet, joiden bakteerit saadaan kuumentamalla tai hyvällä pesulla poistettua.
Ahaa, kiitos vinkistä. Kasvatin viime kesänä pinaattia ja kun sairastuin niin en jaksanut sitä hyödyntää ja harmitti se kun ne meni hukkaan.
Tarvitseeko ruotsalaiset pakastepuolukat kuumentaa? Lähtökohtaisesti pidän niitä laadultaan samanlaisina kuin kotimaisiakin.
En ole keittänyt, enkä myöskään kotimaisia marjoja.