Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua!! Miten pitkää palapaistia pitää pitää uunissa ja missä asteessa!!?

Vierailija
31.10.2021 |

Kattilassa 125 1,5h hauduttaa, mutta uunista ei mainintaa? Onko niitä pakko ruskistaa pannulla ensin?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä kauemmin, sitä mureampaa. Karjalanpaistia ei ruskisteta ensin, vaan pinnalla kelluvat lihapalat ruskistuvat pinnastaan. Sanoisin ihan näkemättä, että kaksi tuntia on ihan hyvä paistoaika 150 asteessa, mutta vähemmän kuumassa, kuten sinulla, kolme tuntia.

Vierailija
2/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloittajalla pääsy nettiin, mutta silti laittaa tänne kyselyn eikä,osaa etsiä itse netistä ruokaohjeita.

Tämmöistä se on nykyaikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse ruskistaa. Paistista tulee sitä parempi mitä pidempään matalassa lämmössä sitä haudutat. Esim. Eka tunti 175 asteessa ja sit pari tuntia jossain 130 asteessa. Toki lihan laatukin vaikuttaa haudutukseen. Ja varmista, että neste riittää.

Vierailija
4/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolmemetrista palapaistia kolme tuntia, siis pituuden mukaan.

Vierailija
5/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole pakko, mutta kannattaa ruskistaa, paistopinta vaikuttaa makuun. Itse haudutan kolmisen tuntia @75 asteessa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi yksi