Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kannattaako samaa leivinpaperia käyttää udestaan, esim. Ranskanperunoille?

Vierailija
31.10.2021 |

Vai onko huono hygienia? Olen pikkutarkka, siinä on suolaa eiliseltä päivältä jäänyt, mutta haittaako tuo mitään? Mitä elintarvikehygieenikko sanoo?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ainaki käytän, jos on siistissä kunnossa. Öljyiset/rasvaiset tms heitän kyllä pois.

Vierailija
2/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä teette?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämpimät leivät teen samalla paperilla useaan kertaan. Niihin käytän varmasti uunia eniten. Lähes joka ilta.

Vierailija
4/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marttinen mukaan leivinpaperin voi käyttää uudelleen ja jopa pyyhkiä paperilla/ täysillä puhtaaksi ennen käyttöä.

Vierailija
5/5 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis Marttojen mukaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä kolme