Raejuustoa joululaatikoihin?
Kommentit (30)
Lasten lahjalaatikoihin vähempi kun aikuisten.
Vierailija kirjoitti:
Miksei kermaa?
Kai tuon raejuustonkin voisi soseuttaa sauvasekottimella niin tulisi ”kermaisempaa”
Montako purkkia laittaisit per loota?
Tässä aloituksessa on kyllä kaikki pielessä. Se että joku miettii nyt jotain joululaatikoita ja se ajatus että niihin laittais raejuustoa😂
Eikö kukaan ole kokeillut? Haluaisin tietää kuinka monta purkkia per loota?
Mielestäni rahka sopii sinne paremmin. Muista vähentää juuresten määrää ja jättää siirappi pois.
Vierailija kirjoitti:
Tässä aloituksessa on kyllä kaikki pielessä. Se että joku miettii nyt jotain joululaatikoita ja se ajatus että niihin laittais raejuustoa😂
Ajan kuluksi henkilö höpisee raejuusto yksinään .Kaupan halvat joulu laatikot ostaa.Jos olisi kinostunut ruuan teko? hitto soikoon olisi hakukoneelle laittanut kysymys,sannut vastaus heti : Rae juuston käytöstä ruokiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei kermaa?
Kai tuon raejuustonkin voisi soseuttaa sauvasekottimella niin tulisi ”kermaisempaa”
Mutta miksi? Kerma on jo valmiiksi kermaisaa. Soseutettu raejuusto ei taatusti toimi hyvin kerman korvikkeena. Veikkaan, että tulisi vain vetistä ja kokkareista laatikkoa. Ymmärrän jos arkiruokia haluaa kikkailla terveellisemmiksi, mutta maailma ei kaadu kerran vuodessa syötyyn pieneen kermatilkkaan mitä joululaatikoista tulee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei kermaa?
Kai tuon raejuustonkin voisi soseuttaa sauvasekottimella niin tulisi ”kermaisempaa”
Kermaisempaa et siitä saa, vaikka kuinka soseutat. Eihän siinä ole rasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei kermaa?
Kai tuon raejuustonkin voisi soseuttaa sauvasekottimella niin tulisi ”kermaisempaa”
Mutta miksi? Kerma on jo valmiiksi kermaisaa. Soseutettu raejuusto ei taatusti toimi hyvin kerman korvikkeena. Veikkaan, että tulisi vain vetistä ja kokkareista laatikkoa. Ymmärrän jos arkiruokia haluaa kikkailla terveellisemmiksi, mutta maailma ei kaadu kerran vuodessa syötyyn pieneen kermatilkkaan mitä joululaatikoista tulee.
Terveellisempää se kerma on kuin raejuusto.
Kokeilemalla selviää. Ala heti tekemään joululaatikoita ja testaat kuinka paljon raejuustoa pitää laittaa. Asia selvinnee jouluun mennessä. Itse en semmoista laatikoihin laittaisi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei kermaa?
Kai tuon raejuustonkin voisi soseuttaa sauvasekottimella niin tulisi ”kermaisempaa”
Mutta miksi? Kerma on jo valmiiksi kermaisaa. Soseutettu raejuusto ei taatusti toimi hyvin kerman korvikkeena. Veikkaan, että tulisi vain vetistä ja kokkareista laatikkoa. Ymmärrän jos arkiruokia haluaa kikkailla terveellisemmiksi, mutta maailma ei kaadu kerran vuodessa syötyyn pieneen kermatilkkaan mitä joululaatikoista tulee.
Terveellisempää se kerma on kuin raejuusto.
Siihen en ota kantaa kun itse käytän molempia sen kummemmin miettimättä asiaa. Kumpikaan ei ole erityisen epäterveellistä paitsi liikaa syötynä.
Miksi haluat pilata jouluaterian? Eihän tuollaista voi syödä.
Vierailija kirjoitti:
Montako purkkia laittaisit per loota?
0
Joulu lähestyy, eikö kukaan osaa sanoa montako purkkia per loota?
Ainakin 20 purkkia näin alkuun...
Vierailija kirjoitti:
Ainakin 20 purkkia näin alkuun...
Minkä kokoiseen laatikkoon olet laittanut 20 purkkia? Kuulostaa aika isolta määrältä per loota.
Miksei kermaa?