Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkkisi kuohkeaan ja hyvään täytekakkupohjaan?

Vierailija
18.10.2021 |

Kertokaa kaikki kikkanne, miten täytekakkupohjan saa varmasti onnistumaan ja että se kohoaa kauniin kuohkeaksi, eikä lätsähdä.

Kiittäen, aloitteleva leipuri.

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaa munat ja sokeri

Lisää jauhot

Paista

Vierailija
2/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkoviini ja sooda

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka enää nykyään syö täytekakkua?

Vierailija
4/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vegaaninen pohja on kuohkeampi

Vierailija
5/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä tavallisen kraanaveden sijaan hiilihapotettua vissy-vettä.

Vierailija
6/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sienikakkupohja on mehevin. Taikinaan tulee myös vettä, ei muuta eroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen saanut gluteenittoman kakkupohjan kuohkeammaksi kuin perinteisen. 

Vierailija
8/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaaminen on kaiken a ja o. Ei ole mitään väliä, minkä lämpöisiä tuotteet ovat, jos niille ei anna aikaa.

Sen verran kauan vatkaillaan, että likimain saa laittaa astian ylösalaisin ja kulhossa pysyy.

Enkä käytä kohotusaineita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luomukananmunat

Vierailija
10/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähemmän sokeria kuin ohjeessa.

2dl munia 1.5dl sokeria, 2dl vehnäjauhoja tai glut, jauhoja 1tl leivinjauhoja.

Ei lässähdä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä kidutettujen kanojen munatkin toimivat erittäin hyvin, mitään luomua tarvita.

Vegaanipohjat voi laittaa suoraan kompostiin.

Vierailija
12/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee ohut kakkupohja uunin pellillä ja leikkaat sen sitten neljään osaan jotka pinoat yhteen. Ei lässähdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä gluteenittomia jauhoja. Esim. Su******i merkkisiä.

Vierailija
14/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupan valmispohja ei lässähdä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytä gluteenittomia jauhoja. Esim. Su******i merkkisiä.

Suutari?

Vierailija
16/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka enää nykyään syö täytekakkua?

Minä! Ja on älyttömän hyvää, kun harvakseltaan syö!

Vierailija
17/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaa, vatkaa ja vatkaa. Muna-sokerivaahdon pitää olla niin paksua, että voit piirtää sen pintaan kirkkoveneen.

Vierailija
18/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Käytä gluteenittomia jauhoja. Esim. Su******i merkkisiä.

Suutari?

Kokeile vaikka niitä. Minä olen käyttänyt viikonpäivänimisiä.

Vierailija
19/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaupan valmispohja ei lässähdä

Ei varmasti lässähdä, mutta on niin pahaa et sitä ei syö erkkikään.

Vierailija
20/27 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaupan valmispohja ei lässähdä

Ei varmasti lässähdä, mutta on niin pahaa et sitä ei syö erkkikään.

Ei ole pahaa jos kostuttaa kunnolla, esim. sitruunasoodalla tai konjakkikahvivesi-seoksella. Ja täytteet ja päälliset eivät saa olla sitten liian makeita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme neljä