Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kaikkea keinotekoista ainetta käytät kotitekoiseen ruokaasi

Vierailija
17.09.2021 |

mun lista:
-margariinia
-ruokakermaa
-liemikuutioita

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivinjauhe ja ruokasooda, mutta niitäkin jokseenkin harvoin. Margariinit yms. jätän suosiolla kauppaan.

Vierailija
2/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laktoosittomia maitotaloustuotteita

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen vegaani, joten aika suuri osa ruuastani on keinotekoista.

Vierailija
4/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laktoosittomia maitotaloustuotteita

Maitotuotteista kaikki on keinotekoista, mukaanlukien raakamaito, koska lehmä on ihmisen jalostama.

Vierailija
5/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laktoosittomia maitotaloustuotteita

Maitotuotteista kaikki on keinotekoista, mukaanlukien raakamaito, koska lehmä on ihmisen jalostama.

Totta. Kaikki, mitä ruokakapasta saa, on tavalla tai toisella ihmisen jalostamaa. 

Vierailija
6/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama homma kuin ap:lla.

Vierailija
8/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän 99 % luonnollisia aineita ruuissa ja yhden prosentin yliluonnollisia makua antamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
17.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

https://www.semper.fi/gluteeniton/tuotteet/jauhot/pofiber-perunakuitu

On järkyttävän hyvä leivonnassa. 

Mielenkiintoinen tuote, täytyypä kokeilla.

Itsellä liemikuutiot (Reformin on parhaat) ja jonkin varran itämaiset maustekastikkeet. Noin yleisesti pyrin suosimaan mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa,