Tuleeko tomaattikastikkeesta pahaa jos siihen lisää kermaa?
Kommentit (14)
^ Ok. Eli yhdistelmä ei ole tavaton. Kiitos. ap
On se ihan tunnettu kastiketyyppi. Toimii.
Yksi suosikeistani on tomaatti-kermakastike jossa on suolakurkun palasia, on tosi hyvää!
Miksi kermaa pitää tunkea joka ruokaan? Tomaattikastike on erittäin hyvä ilman kermaa.
Ei käy. Se ei enää ole tomaattikastiketta vaan tomaatti-kermakastiketta.
Lisään usein tomaattikastikkeeseen kermaa. Se pehmentää kastikkeen ihanasti.
Ei sovi kaikkeen, en esim. tekisi pasta arrabiataa kermalla, mutta vaikkapa nakkikastikkeeseen sopii tomaatti-kerma, ja moneen muuhunkin.
Jos teen tonnikala-tomaattikastiketta pastalle, saatan lisätä hiukan kermaa pehmentämään makua.
Siitä tulee pahan väristä. Jos kastike on liian hapanta siihen voi laittaa VÄHÄN (1/4tl) sokeria.
Kylläpäs italialaisetkin joskus pyöristävät tomaattikastikkeen makua pikku kermalorauksella. Huomaa siis, vain pieni määrä kermaa riittää. Myös voinokare toimii samassa tarkoituksessa.
No riippuu kastikkeesta. Esimerkiksi moniin intialaisiin (eli brittiläisiin) kastikkeisiin tulee tomaattia ja kermaa.