Mistäs johtuu, että porkkanat on niin kovia, ettei hampailla saa poikki?
Kommentit (13)
Ota tekarit pois ja kokeile ilman.
Popsi popsi porkkanaa hampaita se vahvistaa nami nami nami nami pooorkkaanaa.
Jos ei ole puruvoimaa. Inuiiteilla kuulemma on, kun mussuttavat sitkeää hylkeenlihaa, siinä leukaperät vahvistuu.
Keitä niitä 15 minuuttia, niin on paljon pehmeämpää.
Heitän porkanit pottukattilaan samaan aikaan niin pehmivvää. Ai niin mutta pottujen keitto onkin vanhan aikaista kun nykyisin vaan pitzat ja hampurkerit.
Viljelijän ammattitaidottomuus ja väärä merkki. Joskus on ollut hyvin erikoisia lajikkeita kaupassa (liian isoa, liian mautonta, liian vetistä, liian pientä, liian väkevää, liian täyteläistä sitkeää jne), jolloin kauppiaan pitäisi tarkistaa laatua mitä tilaa. Joka erälle makutestiä ja kaupassa katsotaan kauanko se säilyy.
Maailmanlopun enteitä noi kovat porkkanat.
Kuivuus ilmastonmuutosta seuraten.
Lideristä sain myös kovin kovia herneitä.