Kuinka usein teet possunsuikaleista ruokaa perheelle?
Meillä tehdään usein thaimaalaista ja siinä sitten possunsuikaleita.
Kommentit (24)
Ei syödä ollenkaan punaista lihaa, vaan kala ja kasvisruokia. Vointi on ollut todella hyvä kun lopetin lihan syönnin. Ennen oli paljon suolisto-ongelmia.
En ole syönyt sianlihaa kymmeneen vuoteen.
Kerran pari vuodessa, wokissa lähinnä
En koskaan. Olen perheetön vegaani.
Pipsa Possu palapeliksi sitä meillä sanotaan...
En muista milloin olisin viimeksi tehnyt mitään possunsuikaleista. Meillä syödään possua muutaman kerran vuodessa, jouluna. En tosin myöskään muista, milloin olisin viimeksi syönyt naudanlihaa, varmaan joskus ennen koronaa työpaikan lounasravintolassa.
Olemme sekasyöjiä, mutta meillä syödään enimmäkseen kanaa ja härkistä. Punaista lihaa tulee lähinnä kesäisin grillimakkaran muodossa. Itse söisin mielelläni kalaa, mutta sitä lapsemme ei suostu syömään. Söisi varmasti vaikka mieluummin viikon pelkkää leipää kuin kalaa.
En ole tehnyt ikinä. Gulassiin ostan ulkofileen ja paloittelen itse.
En koskaan. Meillä ei porsasta syödä, mä en siedä sen hajua ja makua.
Vierailija kirjoitti:
En ole tehnyt ikinä. Gulassiin ostan ulkofileen ja paloittelen itse.
File on kyllä aivan väärä liha gulassiin.
Aasialainen vaimoni käyttää ehkä kerran viikossa sitä tehdessään kotimaansa perinneherkkuja.
En koskaan. Olen ollut kasvissyöjä viimeiset 20+ vuotta, enkä käyttänyt sianlihaa sitä ennenkään (äiti aina sanoi, että hänestä paljon sianlihaa syövät alkavat itsekin muistuttaa porsaita leukaperistään.)
En ole koskaan ostanut possun suikaleita, ikää 61v
Ostan filettä, kasleria tai poskia ja teen niistä.
Itse asiassa olin unohtanut koko suikalee. Pitää katsoa joku hyvä wokkiohje ja laittaa niitä!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole tehnyt ikinä. Gulassiin ostan ulkofileen ja paloittelen itse.
File on kyllä aivan väärä liha gulassiin.
Mä käytän gulassiin (naudan tai possun) fileestä vain ne kapeat päät tai muut roipepalat mitä jää yli jos muuten tarvitsen sen tasapaksun keskipalan. Mutta siihen tosiaan käy kaikki palat, mitä halvempi sen maukkaampi. Välillä laitan tuoremakkaraa (esim chorizo) makua antamaan. Missään ei sanota ettei saisi käyttää;)
En varmaan 10 vuoteen ole ostanut possunsuikaletta. Tulee jotenkin 90-luku mieleen. Vähän sama fiilis, kuin jos ostaisi kalapuikkoja.
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Vierailija kirjoitti:
En koskaan. Olen ollut kasvissyöjä viimeiset 20+ vuotta, enkä käyttänyt sianlihaa sitä ennenkään (äiti aina sanoi, että hänestä paljon sianlihaa syövät alkavat itsekin muistuttaa porsaita leukaperistään.)
Olipa äitisi ilkeä luonne.
Vierailija kirjoitti:
En koskaan. Olen perheetön vegaani.
Olisi kamalan tylsää olla vegaani ja vielä tylsempää olla perheetön. Elämä olisin aika hajutonta ja mautonta. :(
Kakkahattutäti kirjoitti:
En varmaan 10 vuoteen ole ostanut possunsuikaletta. Tulee jotenkin 90-luku mieleen. Vähän sama fiilis, kuin jos ostaisi kalapuikkoja.
Kalapuikot ovat hyviä! Ainakin jotkut kalapuikot, eivät ihan kaikki. Niitäkin tulee syötyä liian harvoin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole tehnyt ikinä. Gulassiin ostan ulkofileen ja paloittelen itse.
File on kyllä aivan väärä liha gulassiin.
Kutiseeko takapuolesi kovinkin pahasti tämän vuoksi?
En koskaan.