Tapailumies tekee aina valtavan määrän nistipataa uunissa ja syö pelkästään sitä 4-5 päivää
Kommentit (27)
Miksei se tee sitä koko viikoksi? Aika epäilyttävää.
Se tykkää makaroonista ja jauhelihasta.
Eli makaronia ja halvinta jauhelihaa?
Melkein kuin lihamakaronilaatikko.
Mitä sitten?
Syökö muutakin kuin vain tuota? Leipää, hedelmiä, kasviksia tms?
Mitä on nistipata? Onko se tehty nistien lihasta?
Ei sitä tehdä uunissa vaan liedellä.
Semmonen tapailumies tällä kertaa.
Miten se tehdään uunissa, saanko reseptin?
Pelkästään? Ei kovin terveellistä.
Ei ravintoarvoiltaan kovin hyvää ruokaa. Sinänsä ihan järkevää tehdä useammaksi päiväksi ruokaa. Varsinkin vanhemmiten tuntuu siltä, että ruokaan pitää alkaa suhtautua muutenkin enemmän polttoaineena, koska ei tarvitse suurtakaan nautiskelua niin kilot kertyvät äkkiä.
Jauheliha-makaronisotku on ihan okei lämmin ruoka, kunhan on lisäksi kasviksia yms, että pysyy terveys kunnossa.
Vähän tylsää, mutta ymmärrän kyllä tuollaisen mealpreppauksen viehätyksen, jos ei töiden jälkeen huvita käyttää aikaa ruoanlaittoon.
Vai onko tosi oppikirjatyylinen nistipata, eli ei vahingossakaan tomaattia, sipulia tai yhtään mitään muuta paitsi makaronia ja jauhelihaa?
Tapailumies.
Ja mammat nielee ja kurlaa. Vaikka sitä provoa hierotaan niiden naamaan.
Just hyvä, säästyy rahaa. Mekin tehdään noin.
Vierailija kirjoitti:
Hyi hlvetti. Onko se narkomaani?
Se on tehty narkomaanista.
Kaverilla aika raskaasti perse auki?
Aika köyhää sapuskaa jos ei muuta syö. Luulis, että tolla menolla tippuu hampaat suusta ja sitä rataa.
Voi mä just tänään haaveilin että voisin tehdä tollasia isoja ruokasatseja, tai vaikka avata vaan raejuustopurkin ja syödä siitä suoraan. Ettei tarttis jo ka päi vä tehdä hirveellä vaivalla vähintään 2 eri ateriaa. Mutta mun puoliso on intohimoinen kokkaaja ja haluaa tehdä joka päivä uudet ruuat ja välipalat ja prepata huomisen ruokia ja ties mitä. Ihanaahan se on kun useimmiten pääsee itse helpolla ja saa nauttia laaturuokaa, mutta silti kaipaan aikoja, kun keittiössä ei tarvinnut kuin käydä kääntymässä tai ruoka lämmitettiin mikrossa...
Noin puoli vuotta oon elellyt tätä hyperaktiivista apukokkielämää ja kyllä se viikon nistipata mua kovasti houkuttaa. Puolisoa järkyttää tällänen ajattelu.
Uunissa? Miten sitä tehdään uunissa?
Näin mäkin tekisin jos ei olisi perhettä. Säästää rahaa ja aikaa ja vaivaa