Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko Hellman´s majoneesipurkissa yleensä kansi tosi löyhästi kiinni?

Vierailija
11.04.2021 |

Ei kuulunut mitään klik-ääntä, kuten yleensä lasipurkeista kun avaa eikä ollut ollenkaan tiukassa vaan pikemminkin tosi löyhässä. Toisaalta kun siinä oli se muovikääre ympärillä, niin onko sen tarkoitus ajaa sama asia kuin alipaineen lasipurkissa? En osaa päätellä edes mausta että onko tuo ok, kun en ole ennen maistanut. Maistuu ihan suolalle ja jollekin väkevälle lisäaineelle ja etikalle. Pahinta majoneesia mitä olen syönyt, mutta kai tuo on sen ominaismaku, kun suolaa on etiketin mukaankin 4%

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa sitä suolaa onkin näköjään sittenkin 1,5g sadassa grammassa eli 1,5%. Etiketin tekstien laatijalla ei ole näköjään oikein matikkapäätä, kun annoksessa suolaa on muka 4% mutta sadassa grammassa 1,5 g 😂

-aloittaja

Vierailija
2/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta maistuu todella suolaiselle eli eipä uskois että on vain 1,5%. Enemmän maistuu siltä kuin ois tuo 4%

-aloittaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman kanssa kosketuksissa olleen majoneesin kyllä

ihan näkee paljaalla silmällä, ei sitä maistaa tarvitse.

Vierailija
4/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ilman kanssa kosketuksissa olleen majoneesin kyllä

ihan näkee paljaalla silmällä, ei sitä maistaa tarvitse.

Miltä se näyttää sitten?

-aloittaja

Vierailija
5/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

.

Vierailija
6/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä muuten ihmettelin viime viikolla ihan samaa. En muista oonko koskaan ostanut tuota majoneesia, mutta piti hetken aikaa puntaroida onko se ok kun niin helposti aukesi. Olisko joku erilainen korkkisysteemi kuin muissa kun aukeaa helpommin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos siinä kuuluu oll alipaine, niin ei muovikääre sitä korvaa.

Vierailija
8/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joissain hilloissa ainakin on nykyään joku avaust helpottava korkki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hellman’s on ainoa kunnon majoneesi. Kunnolla suolaa niin että maistuu.

Vierailija
10/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä muuten ihmettelin viime viikolla ihan samaa. En muista oonko koskaan ostanut tuota majoneesia, mutta piti hetken aikaa puntaroida onko se ok kun niin helposti aukesi. Olisko joku erilainen korkkisysteemi kuin muissa kun aukeaa helpommin?

Ihan tavallinen korkkihan tuossa kuitenkin on. Ei ollut edes sellaista helposti avattavaa korkkia, kuten monissa purkeissa nykyään. Mutta hyvä tietää että muilla on  ollut samanlaisia korkkeja, jos se ei sitten ole pilalla. Ehkä siinä on sitten niin paljon säilöntäaineita että säilyy ilman alipainetta. Melko kauan kuitenkin säilyy avattunakin jääkaapissa. Purkin kyljessä lukee että 3kk. Viimeksi kun ostin jotain Lidlin, niin siinä oli vain 6 viikkoa. Joskus olen ostanut jotain sellaistakin jossa säilyvyysaika avattuna oli vain viikon.

-aloittaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hellman’s on ainoa kunnon majoneesi. Kunnolla suolaa niin että maistuu.

Ite en tykännyt. Liikaa suolaa. Lidlin majoneesi oli parempaa. Sellainen muovipullossa, sininen korkki. En muista merkkiä. Samoin S-ketjun Kotimaista kurkkumajoneesi oli parempaa ja itse tehty on parempaa. En ole vielä kauheasti muita maistellut. Aiemmin kartoin kaikkea hirveän kaloripitoista. Sitten kuulin että majoneesihan on hyvää rasvaa ja ihan ok syödä. Tosin en tiedä sitten noista lisäaineista ja liiallisesta suolasta. Pitäis varmaan tehdä aina itse. 

-aloittaja

Vierailija
12/12 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jaa sitä suolaa onkin näköjään sittenkin 1,5g sadassa grammassa eli 1,5%. Etiketin tekstien laatijalla ei ole näköjään oikein matikkapäätä, kun annoksessa suolaa on muka 4% mutta sadassa grammassa 1,5 g 😂

-aloittaja

Se suluissa oleva suolan merkintä 4% kertoo sen, että keskiverto ihminen saa päivän suolantarpeestaan 4% täyteen, kun syö yhden annoksen tuota majoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan neljä