Miksi työpaikkaravintolat saavat olla auki, mutta muut ruokaravintolat sulussa? Selittäiskö joku?
Ovatko työssäkäyvät jotenkin fiksumpaa porukkaa - eivät esim sotke räkää salaattiottimiin - vai mikä on syy?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Työssä käyvät ovat tekemisissä toistensa kanssa muutenkin. Työnantaja valvoo henkilökuntansa terveystilaa. Muissa ruokaravintoloissa kukaan ei tunne sisään tulevia eikä heidän huolellisuuttaan tartunnan välttämisessä.
Naiivi ajatus. Työntekijä on ennen lounastaan ollut tekemisissä ulkomaailman kanssa, meilläkin yksi täti sai joukkuemuksultaan koronan ja nyt tutkitaan, kuinka moni pöytäseurueesta saanut tartunnan.
Ja turvaväleistå viis veisataan - tuttuja kun ollaan ja tätikerho kokopntuu pöytään. Oikeat ravintolat noudattavat turvavälejä pakon ja valvonnan takia paljon tunnollisemmin.
Työpaikan ruokalassa ei ole enää buffettia, ei ole ollut noin vuoteen. Kaikki annokset annostelee maskillinen työntekijä. Ruokapöydistä vähennetty tuoleja, ruokalassa jonotuksessa turvavälit, jonottajat maskit päässä. Syöntiä ennen maski roskiin ja heti syönnin jälkeen uusi maski kasvoille. Työryhmille ilmoitettu omat ajat milloin voivat käydä syömässä
Syy on tässä:
Työpaikkaravintoloissa naiset eivät kiehnää takamuksellaan miehen etumuksen edessä, ainakaan niin paljon. Myös twerkkauksen harrastaminen ja vessaseksi on vähempää.
Työssä käyvät ovat tekemisissä toistensa kanssa muutenkin. Työnantaja valvoo henkilökuntansa terveystilaa. Muissa ruokaravintoloissa kukaan ei tunne sisään tulevia eikä heidän huolellisuuttaan tartunnan välttämisessä.