Laitatteko nakkikeittoon lihaliemi- vai kasvisliemikuution?
Kommentit (16)
jos olet vegaani niin laita kasvisliemikuutio. Muussa tapauksessa lihaliemellä onnistuu loistavasti maittava keitto
Laitan itse keitettyä puljonkia pakastimesta. Tällä hetkellä on peuranluista keitetty versiota ja kanalientä myös.
En todellakaan laita mitään liemikuutioita. Arvostan hyvää ruokaa.
Puljongin kasvis- tai kanalientä. Sellaista oikeaa lientä, ei kuutiota, myydään 1 l tetroissa.
Vierailija kirjoitti:
Puljongin kasvis- tai kanalientä. Sellaista oikeaa lientä, ei kuutiota, myydään 1 l tetroissa.
Ei ne puljongit ole oikaa lientä.
Vierailija kirjoitti:
Nakkiliemikuution tietenkin!
Periaatteessa jos makkaroita paistaa rapeaksi ja sitten keittää niistä kasvisten ja mausteiden kanssa lientä jota konsentroi vielä haihduttamalla, niin on mahdollista tehdä nakkilientä. Suuritöinen toki on.
En laita mitään kuutioita, koska jo nakeista tulee liikaakin suolaa.
Eikö se ole jumankekka ihan se ja sama, jos nakkikeittoa roaksi valmistaa. Kuka viitsii pilata hyvän keiton jollain rasva-jauho palasilla.
Kasvis. Nakit maistuu itsessään tarpeeksi lihalle.
Kasvisliemi jostain syystä.. Ja ehdottomasti lisäksi herbaline suolaa nam!
Lihaliemi, mutta ei se pilalle mene kasvislimestäkään.