Oletteko syöneet pomeloa? Minä maistoin juuri ensimmäistä kertaa. Mieheni teki urotyön ja kuori sen
Siitähän pitää kuoria jokainen lohko erikseen. Siitä riitti koko perheelle. Jalkapallon kokoinen.
En ole mikään sitrushedelmien ylin ystävä, mutta tästä pidin. Pidättekö te?
Kommentit (15)
olen, se on ihan tosi hyvää. Juuri eilen katselin kaupassa, että pitäisi ostaa pitkästä aikaa.
Lähinnä kuin mauton greippi. Ei jatkoon.
Rakastan Pomeloa. Varsinkin Kiinalaista ja Thaimaalainen on makea myös.
Viikon aikana menee yksi Pomelo.
Parasta pomelosta on se rouskuu suussa, se rapeus. Eikä ole myöskään liian hapan, ainakaan kypsät.
Asun Suomen ulkopuolella jossa ne ovat edullisia ja syön siksikin koska apulainen kuorii ja paloittelee sen. Niitä saa valmiiksi kuorittuna ja paloiteltuina myōs mutta ne eivät ole niin mehukkaita.
Suosittelen, mutta kuorimiseen menee kuulemma 30 minuuttia...
Vierailija kirjoitti:
Lähinnä kuin mauton greippi. Ei jatkoon.
Itselleni greippi on liian hapan. Pomelo ei ole liian hapan eikä liian makea. Eikä liian märkä, mehut eivät mene ympäriinsä. Meillä jatkoon! ap
Vierailija kirjoitti:
Rakastan Pomeloa. Varsinkin Kiinalaista ja Thaimaalainen on makea myös.
Viikon aikana menee yksi Pomelo.
Parasta pomelosta on se rouskuu suussa, se rapeus. Eikä ole myöskään liian hapan, ainakaan kypsät.
Asun Suomen ulkopuolella jossa ne ovat edullisia ja syön siksikin koska apulainen kuorii ja paloittelee sen. Niitä saa valmiiksi kuorittuna ja paloiteltuina myōs mutta ne eivät ole niin mehukkaita.
Suosittelen, mutta kuorimiseen menee kuulemma 30 minuuttia...
Meillä meni noin 10-15 min, mutta työlästähän se on. ap
Kyllä minä kuorin pomelon parissa minuutissa aika avuton saa olla että saa siihen tuhrattu puoli tuntia elämästään mut eihän ihmiset osaa appelsiinejäkään kuoria.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä minä kuorin pomelon parissa minuutissa aika avuton saa olla että saa siihen tuhrattu puoli tuntia elämästään mut eihän ihmiset osaa appelsiinejäkään kuoria.
Voi tätä uusavuttomuutta. Pomelon kuorimiseen menee muutama minuutti. Sen voi "fileroida" samalla tavalla kuin appelsiinin tai greipin.
Ei kannata ainakaan ostaa Kiinassa tuotettua. Sehän voi olla täynnä myrkkyjä. Hyvää se on, mutta ostaisi enää mitään kiinalaista elintarviketta.
Maha tulee todella kipeäksi. Joskus nousee oksennus. Sama hunajamelonin, taatelin, papayan ja persimonin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Maha tulee todella kipeäksi. Joskus nousee oksennus. Sama hunajamelonin, taatelin, papayan ja persimonin kanssa.
Varmaan kannattaa sitten tutkituttaa allergiat. Eihän tuo ole normaalia terveellä ihmisellä.
Vierailija kirjoitti:
Voi tätä uusavuttomuutta. Pomelon kuorimiseen menee muutama minuutti. Sen voi "fileroida" samalla tavalla kuin appelsiinin tai greipin.
Ei pomelosta kuulu syödä lainkaan kitkeriä kalvoja, toisin kuin appelsiinistä. Oletkohan varmasti edes maistanut pomeloa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maha tulee todella kipeäksi. Joskus nousee oksennus. Sama hunajamelonin, taatelin, papayan ja persimonin kanssa.
Varmaan kannattaa sitten tutkituttaa allergiat. Eihän tuo ole normaalia terveellä ihmisellä.
On hirveästi allergioita :(
Bomelo on hyvää, vetäistään aina puokkiin yksi miehen kanssa.
Eikö kukaan ole syönyt pomeloa?