Lapselliset munankeittohjeet.
Minuuttimäärät ovat verrannollisia vain kun munat laitetaan suureen määrään kiehuvaa vettä. Silloinkin niiden lähtölämpötila vaikuttaa tulokseen.
Muuten tulos on arpapeliä, joka riipuu lieden ja kattilan ominaisuuksista ja veden määrästä.
Kommentit (14)
Teen air fryerissä ja lopputulos on aina sama. Täydellisit minun makuuni olevan munat.
Aina on joku joka keittää ensimmäistä kertaa.
Miten ne ohjeet sitten pitäisi antaa, etteivät ole lapsellisia?
Samahan pätee myös leipomisessa, ohjeet on suuntaa antavia, kaikki uunitkaan ei toimi samalla tavalla. Onko nekin ohjeet mielestäsi lapsellisia?
Ihmetyttää ja naurattaa "huippukokkien" mullistavat keitto-ohjeet.
AP on täsmälleen oikeassa. Onneksi syötäviähän niistä aina tulee. Ylikypsiä voi syödä, raakoja ei voi siivuttaa ;-)
Eikö parempi sana kuvaamaan asiaa olisi vaikka epätarkka? Miten lapsellisuus kuuluu tähän mitenkään?
Vierailija kirjoitti:
Eikö parempi sana kuvaamaan asiaa olisi vaikka epätarkka? Miten lapsellisuus kuuluu tähän mitenkään?
Ei ole edes epätarkat ohjeet. Ei kai niissä kaikissa ohjeissa voi olla jokaisen Virtasen Pirjon lieden mukaan ohje.
Oikea ohje: kananmunat veteen, vähän suolaa sekaan, vesi kiehumaan, keitä jonkin aikaa ja totea, että eiköhän ne ala olla. Nostele munat lusikalla hetkeksi kylmään veteen. Syö.
1+ 10 -menetelmällä tulee aina hyvät munat.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö parempi sana kuvaamaan asiaa olisi vaikka epätarkka? Miten lapsellisuus kuuluu tähän mitenkään?
Ei ole edes epätarkat ohjeet. Ei kai niissä kaikissa ohjeissa voi olla jokaisen Virtasen Pirjon lieden mukaan ohje.
Juuri tätähän ap yritti sanoa!
Länkyttäjät ei hiffaa. Esim. marttojen "ohjeessa" laitetaan kylmään ja aika mitataan siitä kun kiehuu.
Rautaliedellä suuressa vesimäärässä munat ovat kypsyneet jauhopalloiksi ennen kuin kiehuminen alkaa 20 minuutin kuluttua.
Antaa se kuitenkin riittävästi osviittaa että osaa löytää sen omalle laitteistolle ja maulle sopivan optimikohdan parilla yrityksellä.