Lihakarjan kasvatus on aika lopettaa
Lypsylehmistä tulee parempaa pihviäkin https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.1290988
Kommentit (23)
Juu palataan me vain kaikki kivikaudelle täällä Suomessa. Kaiken ruoan ja tavaran voi tuoda ulkomailta.
Höpö höpö. Vai haluatko, että lihaa aletaan suuremmassa määrin tuomaan ulkomailta?
Minusta Suomessa voitaisiin alentaan palkat Brasilian tasolle ja ostaa antibioottiliha sieltä.
Lihakarjan liha viedään ulkomaille, lypsykarjan liha syödään Suomessa.
Miten on? kirjoitti:
Höpö höpö. Vai haluatko, että lihaa aletaan suuremmassa määrin tuomaan ulkomailta?
Korvataan vasikalla ja sialla
Pääasia että pihviä riittää lautaselle
Suomessa pystyy ihan helposti kasvattamaan kanaa nautaa ja possua kaikille suomalaisille jotka niitä haluaa syödä. Ulkomailta ei pitäisi tarvita tuoda yhtään mitään paitsi teollisuuden raaka-aineita mitä meidän maaperästä ei löydy. On mielestäni erittäin typerää olla riippuvainen globaalista tuotantoketjusta. Talotkin pitäisi tehdä edelleen hirsistä ja kivistä, eikä mistään teollisuuden kalliista ja kestämättömistä välituotteista.
Vierailija kirjoitti:
Ei tarvitse. Suomi ei olisi Suomi ilman metsä- ja karjataloutta.
Lihakarjassa ei ole mitään järkeä jos maailman paras pihvi tulee lypsyrodusta
Lihakarjaa pitää suomessa kasvattaa enemmän, suomalaisen markettilihan laatu on täysin ala-arvoista. Rasvatonta maitorotuista mullia ilman riiputtamista. Hyi hele vetti.
juu kasvattaminen pitää lopettaa kun ne tuppaa kasvamaan ittekin tuosa karjasuojassa
Lihakarjassa on vähän sitä ongelmaa, että ne tuppaavat karkaamaan ja elävät sitten villiintyneinä metsässä. Niitä on todella vaikea kerätä sieltä takaisin.
Vierailija kirjoitti:
Lihakarjassa on vähän sitä ongelmaa, että ne tuppaavat karkaamaan ja elävät sitten villiintyneinä metsässä. Niitä on todella vaikea kerätä sieltä takaisin.
Taitaa olla enemmänkin kasvattajassa tuossa tapauksessa ongelmaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lihakarjassa on vähän sitä ongelmaa, että ne tuppaavat karkaamaan ja elävät sitten villiintyneinä metsässä. Niitä on todella vaikea kerätä sieltä takaisin.
Taitaa olla enemmänkin kasvattajassa tuossa tapauksessa ongelmaa.
Kyllä ne naudat laumana mielellään vaeltaisi pitkin metsiä, jos ei olisi kunnon aitoja, oli kasvattaja kuka tahansa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lihakarjassa on vähän sitä ongelmaa, että ne tuppaavat karkaamaan ja elävät sitten villiintyneinä metsässä. Niitä on todella vaikea kerätä sieltä takaisin.
Taitaa olla enemmänkin kasvattajassa tuossa tapauksessa ongelmaa.
Kyllä ne naudat laumana mielellään vaeltaisi pitkin metsiä, jos ei olisi kunnon aitoja, oli kasvattaja kuka tahansa.
No niinhän tuossa edellä sanottiin että kasvattajan moka jos ei elukat pysy aitauksessa.
Mihin ne kaikki sonnit sitten laitettaisiin jos niiden kasvatus lopetettaisiin?
Vierailija kirjoitti:
Mihin ne kaikki sonnit sitten laitettaisiin jos niiden kasvatus lopetettaisiin?
Teurastetaan taloudellisessa teurastusiässä tai vasikkana
Onhan se sääli kun nykyään pitää ostaa australiasta rahdattua lihaa jos aikoo kunnon lihaa saada. Suomessa on ryssitty laatulihan tuotanto ihan poliittisilla päätöksillä.
Vierailija kirjoitti:
Lihakarjassa on vähän sitä ongelmaa, että ne tuppaavat karkaamaan ja elävät sitten villiintyneinä metsässä. Niitä on todella vaikea kerätä sieltä takaisin.
Et ole kuullut aitauksista? Olet 100% vihreäpöpöö, joka ei ole koskaan edes käynyt maaseudulla. aiheutat maalla asuville verenpaineen ja raivon nousua.
Vierailija kirjoitti:
Onhan se sääli kun nykyään pitää ostaa australiasta rahdattua lihaa jos aikoo kunnon lihaa saada. Suomessa on ryssitty laatulihan tuotanto ihan poliittisilla päätöksillä.
Brysseli haluaa että ostamme kaiken muualta jolloin olemme heidän talutusnuorassaa. Niinistö ja Lipponenhan meidät aikoinaan EUhun vei. Salaa ja väkisin. Lukekaa vaikka asiakirjoista.
Ei tarvitse. Suomi ei olisi Suomi ilman metsä- ja karjataloutta.