Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pizzataikina käsin tehtynä, antakaa vinkkejä

Vierailija
12.01.2021 |

Kuuluuko taikinaa vaivata pitkään, kannattaisiko kokeilla kuplavettä nesteeksi?
Laitan kaksi desiä vettä ja 5 desiä hienoksi jauhettuna jauhoja ja hunajaa taikinaan, kauanko kuuluu kohottaa?
Tykkään paksusta pohjasta, kannattaako erikseen vielä pellille kaulittuna kohottaa?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita desi vähemmän jauhoja.

Vierailija
2/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaada pellille ja levitä märin käsin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohota päivä tai useampikin jääkaapissa. Älä kauli.

Vierailija
4/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvi hiivaa

Vierailija
5/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä kaupan pitsajauhoja,  hyvä ohje löytyy jauhopussin kyljestä.

Vierailija
6/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä vaivataan pitkään, kunnes taikina on sileää ja kiiltävää. Voit kohottaa vielä pellillä halutessasi, itse suosin tuota kahdesti kohottamista, mutta ei ole välttämätöntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kohota päivä tai useampikin jääkaapissa. Älä kauli.

Tein näin viime kerralla. Teen usein pizzaa, mutta tämä oli katastrofi! Taikina tarttui joka paikkaan.

Heitin taikinan roskiin ja tein uuden luottoreseptillä.

Vierailija
8/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunnin kohotus sopii

Kannattaa vaivata hyvin puristelemalla taikinaa nyrkkiinsä puristellan taikinan tursutessa sormien välistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

5 osaa jauhoja ja 2 osaa vettä, veivaat 10-15 minuuttia kulhossa voimalla niin tulee hyvä sitko.

Vierailija
10/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

5 osaa jauhoja ja 2 osaa vettä, veivaat 10-15 minuuttia kulhossa voimalla niin tulee hyvä sitko.

Niin ja jos käsi väsyy voi tietenkin pitää pienen tauon ja antaa taikinan kohota välillä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyräytän leipäkoneella. Vissyvesi on yhtä tyhjän kanssa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme seitsemän