Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä juustoa käytätte lasagneen?

Vierailija
04.01.2021 |

Itse ostin nyt edamia ja sinileima emmentalia, käytän molempia jottei tule liian väkevän makuista. Olen niin herkkä juustojen kanssa. Entäs te?
Saa myös kertoa muutenkin miten tekee lasagnen.
Hyvää viikkoa kaikille! :)

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai juusto väkevää? Käytä vaan sitä Edamia, sopii sun ruokakulttuuriin varmaan parhaiten.

Vierailija
2/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edamia taisin laittaa viimeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täälläkin yksi edamin käyttäjä.

Vierailija
4/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkokastikkeeseen Gruyèrea tietenkin, ja pinnalle joko samaa tai sitten jos on jotain jämäjuustoa jääkaapissa, niin sitä. 

Vierailija
5/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytin joskus sitä pizzaan tarkoitettua, valmiiksi höylättyä, mitä lie se onkaan.

Vierailija
6/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tylsästi yleensä mature tai extra mature cheddaria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuustoa

Vierailija
8/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai juusto väkevää? Käytä vaan sitä Edamia, sopii sun ruokakulttuuriin varmaan parhaiten.

Niin käytänkin. Hyvää uutta vuotta sinulle! :) Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustokastikkeen teen voimakkaasta koskenlaskijasta.

Vierailija
10/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on aina pakkasessa juustojen jämiä, siis niitä mitä ei voi enää höylätä.

Näitä sitten käytän laatikkoruokiin. Jäisenä niitä ohuita liuruja on helppo raastaakin 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on aina edamia jääkaapissa, joten sitä tulee laitettua.

Vierailija
12/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkokastikkeen en laita juustoa. Pinnalle tulee Parmesania.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milloin mitäkin. Nyt on kermajuustoa ja goudaa jääkaapissa. En vielä tiedä, kumpaa huomenna laitan. Meillä on yksi, joka ei tykkää juustoista, joten noita mietojakin juustoja pitää laittaa maltillisesti, että poika suostuu syömään.

Joskus olen laittanut sulatejuustoakin, esim. Koskenlaskijaa. Hyvää tulee silläkin.

Vierailija
14/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi te käytätte kalliita parmesaneja ja kypsytettyjä cheddareita lasagneen, jossa se juusto ei ole se pääpointti? mikäs siinä jos on varaani, ni eihän siinä mitään 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä laitan mozarellaa koska sitä meillä on aina jääkaapissa. Laitan sitä myös pizzan päälle joko raastettuna tai revin paloja siitä isosta möykystä.

Vierailija
16/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

voimakasta koskenlaskijaa (se musta)

Vierailija
17/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yleensä laitan mozarellaa koska sitä meillä on aina jääkaapissa. Laitan sitä myös pizzan päälle joko raastettuna tai revin paloja siitä isosta möykystä.

😃 Ihana.

Vierailija
18/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi suomalaisten Edam villitys on kyllä aivan mielipuolista. Eihän se maistu millekkään!

Sama kuin olisi ilman. Tai no tuleehan siitä vähän tekstuuria.

Vierailija
19/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hermannia ja emmental-raastetta, jos laiskottaa.

Vierailija
20/35 |
04.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

edamia.