Salaattivinkkejä?
Fetajuuston suurkuluttaja kyselee millä korvata feta salaateissa, koska täytyy minimoida suolankäyttö ( ja rasvankin ehkä )...? Jotain purutuntumaa ja makua siis fetaa korvaamaan, koska pelkkä vihersalaattikin käy ajan myötä tylsäksi...
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Raejuusto + pippuri / pähkinä.
Kiitos!
Pikkelöidyt vihannekset, esimerkiksi varsiselleri. Paahdetut ja marinoidut juurekset kuten porkkana tai punajuuri. Marinoidut pavut, esimerkiksi voipapu.
Parsakaalia on kiva pureskella ihan raakanakin pieninä paloina. Siemenet ja pähkinät, niissä toki on rasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Pikkelöidyt vihannekset, esimerkiksi varsiselleri. Paahdetut ja marinoidut juurekset kuten porkkana tai punajuuri. Marinoidut pavut, esimerkiksi voipapu.
Paljonko pikkelöidyissä on suolaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pikkelöidyt vihannekset, esimerkiksi varsiselleri. Paahdetut ja marinoidut juurekset kuten porkkana tai punajuuri. Marinoidut pavut, esimerkiksi voipapu.
Paljonko pikkelöidyissä on suolaa?
Ei yhtään. Miksi olisi? Perus pikkelöintiliemi on 3 osaa vettä, kaksi sokeria tai erytrolia, yksi etikkaa.
Persikka ja viinipypäle ovat ihania ja hieman rapeitakin salaatissa.
Raejuusto + pippuri / pähkinä.