Wieninleike palaa aina
Leivitys palaa aina. Täysin mahdoton kotona tehdä ilman ravintoloiden lämpölevyjä.
Kommentit (37)
Palaneen ja ruskistuneen ero on hyvin pieni, pitää olla nenää tai tarkistaa ajoissa, ruskistus muuttuu hetkessä palaneeksi.
Lämpölevyllä ei valmisteta yhtään mitään, vaan se on taso jolla valmistettu ruoka pidetään lämpimänä. Jos teet leivitettyjä tuotteita kuten Wieninleikettä niin paljon enemmän rasvaa siihen paistinpannuun, koska leivitys imee sitä rasvaa itseensä. Silloin ei pala tuote pannuun kiinni.
Levy 1-6 jos on kutosella niin palaa jos on 1-5 niin ei kuumene edes riittäväksi. Jos pidät ensin 6 mutta lasket 3-4 niin lämmön putoamisessa kestää tolkuttomasti. Palaa varmasti sinä aikana. Valurautahella.
Vierailija kirjoitti:
Liian kuuma pannu.
Pihvin paisto semmosella rautalevyvastuksella on anaalista, se pihvin paras paistolämpötila on siinä 3 ja 4 välissä, 3 liijan kylmää ja 4 liijan kuuma, käytännössä pitää jojoilla siinä 3-4 välissä, mutta se epätasanen lämpö saattaa päästää mehut ulos. Kaasu ois varmaan paras, induktio vähän säädettävämpi myös.
Vierailija kirjoitti:
Lämpölevyllä ei valmisteta yhtään mitään, vaan se on taso jolla valmistettu ruoka pidetään lämpimänä. Jos teet leivitettyjä tuotteita kuten Wieninleikettä niin paljon enemmän rasvaa siihen paistinpannuun, koska leivitys imee sitä rasvaa itseensä. Silloin ei pala tuote pannuun kiinni.
No mikä se sitten on jossa paistetaan hampurilaispihvejä
Sulla on vaan pannu liian kuumana, eikö sen nyt sano järkikin. Pannu vähän miedommalle lämmölle ja riittävästi rasvaa. Ihan hyvin onnistuu kotona.
Muutaman minuutin homma paistaa hyvä leike, runsaalla voilla.
Tarviiko lähtee tsättäileen siinä paiston aikana..mitä, hä!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lämpölevyllä ei valmisteta yhtään mitään, vaan se on taso jolla valmistettu ruoka pidetään lämpimänä. Jos teet leivitettyjä tuotteita kuten Wieninleikettä niin paljon enemmän rasvaa siihen paistinpannuun, koska leivitys imee sitä rasvaa itseensä. Silloin ei pala tuote pannuun kiinni.
No mikä se sitten on jossa paistetaan hampurilaispihvejä
Se on parilla, ja sillä paistetaan kaikkea samaa mitä tavallisella paistinpannullakin paistetaan.
Liian vähän rasvaa.........pitää niin kuin melkein uida rasvassa
Vierailija kirjoitti:
Lämpölevyllä ei valmisteta yhtään mitään, vaan se on taso jolla valmistettu ruoka pidetään lämpimänä. Jos teet leivitettyjä tuotteita kuten Wieninleikettä niin paljon enemmän rasvaa siihen paistinpannuun, koska leivitys imee sitä rasvaa itseensä. Silloin ei pala tuote pannuun kiinni.
Et ilmeisesti ole koskaan käynyt Japanissa syömässä waguy-pihviä tai teppanyakia, jos tuollaisia väität ihan pokalla?
Luulin, että kyseessä oli palaaminen, siis wieninleikkeen palaaminen takaisin ravintolan ruokalistalle.
TERO kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lämpölevyllä ei valmisteta yhtään mitään, vaan se on taso jolla valmistettu ruoka pidetään lämpimänä. Jos teet leivitettyjä tuotteita kuten Wieninleikettä niin paljon enemmän rasvaa siihen paistinpannuun, koska leivitys imee sitä rasvaa itseensä. Silloin ei pala tuote pannuun kiinni.
Et ilmeisesti ole koskaan käynyt Japanissa syömässä waguy-pihviä tai teppanyakia, jos tuollaisia väität ihan pokalla?
Kyllä se ihan oikeassa on. Lämpölevyllä säilytetään lämpimiä. Parilalla paistetaan. Lämpötilat on ihan erit, lämpölevy on alle 100 astetta, koska siinä säilytetään, ei paisteta. Ja sama se on siellä Japanissakin, sitä paisto”levyä” sanotaan suomessa parilaksi.
Ja paneroitu leike palaa pannulle tai parilalle, jos öljyä on liian vähän. Pitää olla paljon.
Rasvaa todella paljon. Leivite imee sitä. Jos ei ole niin kuiva leivite palaa
Vierailija kirjoitti:
TERO kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lämpölevyllä ei valmisteta yhtään mitään, vaan se on taso jolla valmistettu ruoka pidetään lämpimänä. Jos teet leivitettyjä tuotteita kuten Wieninleikettä niin paljon enemmän rasvaa siihen paistinpannuun, koska leivitys imee sitä rasvaa itseensä. Silloin ei pala tuote pannuun kiinni.
Et ilmeisesti ole koskaan käynyt Japanissa syömässä waguy-pihviä tai teppanyakia, jos tuollaisia väität ihan pokalla?
Kyllä se ihan oikeassa on. Lämpölevyllä säilytetään lämpimiä. Parilalla paistetaan. Lämpötilat on ihan erit, lämpölevy on alle 100 astetta, koska siinä säilytetään, ei paisteta. Ja sama se on siellä Japanissakin, sitä paisto”levyä” sanotaan suomessa parilaksi.
Ja paneroitu leike palaa pannulle tai parilalle, jos öljyä on liian vähän. Pitää olla paljon.
Et vaan osaa.