Apua! Ostin savulohi palan enkä ole varma onko se kypsää
Näyttää kyllä ihan pinkille eikä siinä lue mitään. Naurakaa vain. En ole ikinä tehnyt ruokaa itse.
Tilaan yleensä ovelle annoksen!
Kommentit (21)
Eikö nimi savulohi jo kerro? Tuskin lohta on savustettu, mutta jätetty raa'aksi.
Kylmäsavu vai lämminsavu? Kypsennettyjä kyllä molemmat, joten nou hätä. :D
Mistä näitä urpoja oikein sikiää?
Älkää vain lisääntykö. Tosin ap:lla on se ikä jo mennyt...
Jos se on savulohta, se on savustettua eli kypsennetty savun kera.
No, kun minä olen pohjoissuomesta eikä täällä pahemmin merikaloja harrasteta.
T .ap
Kylmäsavulohi kyllä on raakaa ja syödään raakana.
Ei se haittaa vaikka ei olisi kypsää. Syödäänhän sushissakin raakaa lohta.
Sekä kylmäsavulohi että lämminsavulohi ovat valmiita syötäväksi eikä niitä tarvitse kypsentää
Vierailija kirjoitti:
Mistä näitä urpoja oikein sikiää?
Älkää vain lisääntykö. Tosin ap:lla on se ikä jo mennyt...
Kuule oli miten urpo ja vammainen tahansa niin sillä on oikeus lisääntyä eikä sulla ooe siihen mitään nurisemista :D!
Graavi lohi se vasta hyvää ja terveellistä onkin.
Lohessa ja muissakin kaloissa kypsyyden näkee, kun haarukalla painaa. Kypsän lihan pitäisi nätisti lohjeta, raaka on pehmeää ja hyytelömäistä
Vierailija kirjoitti:
Eikö nimi savulohi jo kerro? Tuskin lohta on savustettu, mutta jätetty raa'aksi.
Et oo kuullu kylmäsavulohesta koskaan? Moni mieltää sen raa´aksi.
Vierailija kirjoitti:
Kylmäsavulohi kyllä on raakaa ja syödään raakana.
Ei ole raakaa. Huomaa kyllä millä tasolla suomalaisen naisen keittiötaidot on vuonna 2020
Savustettu kala loppukypsyy, kun sitä keittää 4-5 tuntia kiehuvassa vedessä, jossa on kardemummaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä näitä urpoja oikein sikiää?
Älkää vain lisääntykö. Tosin ap:lla on se ikä jo mennyt...
Kuule oli miten urpo ja vammainen tahansa niin sillä on oikeus lisääntyä eikä sulla ooe siihen mitään nurisemista :D!
Joku ermieltä vai miksi pitää alapeukuttaa?😂😂
On se kypsää! Ei muuta kuin herkuttelemaan.
Sinänsä vaaraa ei ole vaikka söisi raakana. Ihan hyvää sekin on. Sushi, graavilohi.. Merikaloja voi syödä huoleti raakana. Ei ole vaaraa. Järvikaloja ei pidä syödä käsittelemättä.
Heitä roskiin ja keitä makaronia (8 min. lukee pakkauksessa. Hellalla ja kattilassa, tämä vielä varmistuksena). Saa itkeä, loukkaantua ja alapeukuttaa.
Totta! Tummaa ruisleipää ja kraavilohta päälle. NAM,NAM
Maista. Jos on hyvää niin sitten se on hyvä.