Italiansalaattii ja punajuurisalaatti pierettää?
Mikä on kun söin kumpaakin reippaasti, niin jo heti kohta alkoi perse pärisemään?
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
"Ainesosat:
majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (sinapinsiemen, valkopippuri, väri sokerikulööri), kananmunankeltuainen,
muunnettu maissitärkkelys,
jodioitu suola,
sakeuttamisaine ksantaanikumi,
säilöntäaineet
(kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi),
spagetti (vehnä),
porkkana,
säilykekurkku
(kurkku, makeutusaine sakariini, aromit),
herne,
leikkelemakkara 7 %
(viljaporsaanliha, perunatärkkelys, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti, mausteet (mm. chili), aromi).
Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi"Oliko tuota?
Ksantaanikumi ainakin! Dekstroosi? sakariini?
Joo niitä euron salaatteja.
Vai oliko tuota?
"Ainesosat
Majoneesi (vesi, rypsiöljy, etikka, sokeri, muunnettu maissi- ja perunatärkkelys, sinappi (sinapinsiemen, valkopippuri, värit (E 150a)), jodioitu suola, väri (E 171), säilöntäaineet (E 202, E 211), aromi), spagetti (vehnä), vesi, porkkana, herne, kinkkuvalmiste 5 % (sianliha, dekstroosi, aromit, säilöntäaine (E 250), savuaromi), säilykekurkku (kurkku, makeutusaine (E 954), aromit (mm. sinappi)), jodioitu suola. Sianlihan alkuperämaa Suomi. Vähemmän rasvaa"
herne?
dekstroosi?
Minua nuo salaatit närästävät. Niissä on kamalasti kaikkea huonostisulavaa. Ehkä etikka on se pahin, joka laittaa moskan käymään vatsassa? Polttaa niin pahuksesti.
Ne on ne säilöntäaineet. Moni unohtaa että ne ihan oikeasti aiheuttaa oireita monille ja ilmavaivoja, närästystä yms.
"Ainesosat:
majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (sinapinsiemen, valkopippuri, väri sokerikulööri), kananmunankeltuainen,
muunnettu maissitärkkelys,
jodioitu suola,
sakeuttamisaine ksantaanikumi,
säilöntäaineet
(kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi),
spagetti (vehnä),
porkkana,
säilykekurkku
(kurkku, makeutusaine sakariini, aromit),
herne,
leikkelemakkara 7 %
(viljaporsaanliha, perunatärkkelys, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti, mausteet (mm. chili), aromi).
Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi"
Oliko tuota?
Ksantaanikumi ainakin! Dekstroosi? sakariini?