Aijon tehdä huomenna kanaviillokkia! Sitä ihanaa koulun paksua vihreää!
Kommentit (9)
olen aina miettinyt, että mikä ihmeen sidosaine siihen tekee sen neonvihreän/keltaisen mössön..
Nykyään ei koulussa tollaista enää olekaan: kaikissa ruuissa on niin paljon enemmän kasviksia, että värit on muuttuneet ;)
t. ope
Kumma, kun sitä hyvää ei enää ole eikä kalifornianpataakaan.
Vieläkö tillilihaa on koulussa? :D
Muistan vieläkin, miltä se maistui!
Toiset inhosi, mutta kyllä mä sitä jotenkuten söin
ja voitte arvata, että nykyään oppilaat purnaa, kun kaikissa ruoissa on niitä kasviksia...
t. se sama ope (5)
Miten se tehdään? Mulla ei mitään käsitystä.. Voisi joskus itsekin tehdä..
Meillä oli kanssa, mutta ei vihreää ja sitten sitä mustherukkahilloa. Hyvää oli!
Tillilihaa en muista, mutta veripalttu oli kauhistus. Se on sellasta vanukasmaista veriruokaa...
Miten se tehdään? Mulla ei mitään käsitystä.. Voisi joskus itsekin tehdä..
mutta netistä olen jotain ohjeita katellut.
Oleellista kai on, että kokonainen broileri keitetään kypsäksi ja sit siihen liemeen tehään se soosi??
Eli siis aika pitkätekoinen ruoka on..
olen aina miettinyt, että mikä ihmeen sidosaine siihen tekee sen neonvihreän/keltaisen mössön..
Nykyään ei koulussa tollaista enää olekaan: kaikissa ruuissa on niin paljon enemmän kasviksia, että värit on muuttuneet ;)
t. ope