Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aijon tehdä huomenna kanaviillokkia! Sitä ihanaa koulun paksua vihreää!

Vierailija
07.06.2009 |

Vinkkejä?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen aina miettinyt, että mikä ihmeen sidosaine siihen tekee sen neonvihreän/keltaisen mössön..



Nykyään ei koulussa tollaista enää olekaan: kaikissa ruuissa on niin paljon enemmän kasviksia, että värit on muuttuneet ;)



t. ope

Vierailija
2/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen aina miettinyt, että mikä ihmeen sidosaine siihen tekee sen neonvihreän/keltaisen mössön..

Nykyään ei koulussa tollaista enää olekaan: kaikissa ruuissa on niin paljon enemmän kasviksia, että värit on muuttuneet ;)

t. ope

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumma, kun sitä hyvää ei enää ole eikä kalifornianpataakaan.

Vierailija
4/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vieläkö tillilihaa on koulussa? :D

Muistan vieläkin, miltä se maistui!

Toiset inhosi, mutta kyllä mä sitä jotenkuten söin

Vierailija
5/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja voitte arvata, että nykyään oppilaat purnaa, kun kaikissa ruoissa on niitä kasviksia...



t. se sama ope (5)

Vierailija
6/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

t. ope

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten se tehdään? Mulla ei mitään käsitystä.. Voisi joskus itsekin tehdä..

Vierailija
8/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä oli kanssa, mutta ei vihreää ja sitten sitä mustherukkahilloa. Hyvää oli!



Tillilihaa en muista, mutta veripalttu oli kauhistus. Se on sellasta vanukasmaista veriruokaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
07.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten se tehdään? Mulla ei mitään käsitystä.. Voisi joskus itsekin tehdä..

mutta netistä olen jotain ohjeita katellut.

Oleellista kai on, että kokonainen broileri keitetään kypsäksi ja sit siihen liemeen tehään se soosi??

Eli siis aika pitkätekoinen ruoka on..