Pitäisikö ostaa joku oikein kallis suklaakonvehtirasia vai säästää rahat ja ostaa halpisloota?
Pitäisikö tänä jouluna siis ostaa joku oikein kallis esim. Lindt:in suklaakonvehtirasia ja jättää ne Budapestit syömättä? Vai luottaa siihen, että kyllä niitä halpiskonvehtirasioita jostain ilmaantuu...
Kommentit (9)
Onko ne kalliit oikeasti hyviä? En ole tietääkseni noita maistanut.
Ihan sama minkä hintainen se rasia tuntuu olevan niin kaikista löytyy ne samat perusmaut.
Pandan juhlapöydän konvehdit on paras konvehtirasia, joten ei kannata maksaa enempää surkeammasta tuotteesta.
Vierailija kirjoitti:
Noi onn ainakin hyviä ne fazerin siniset. EI tuota ikinä petttymystä.
Siiis maitosuklaatahan noi on etttä haluaako sen nyt millaisen elämysen sieltä sitten kaivaa vai jopa jotain minttua siiihen mausteeeksi kenties.
Jos rahat on tiukalla niin parempi olla ostamatta yhtään. Huonoon suklaaseen käytetty raha on aina hukkaan heitettyä. Mieluummin vähän hyvää, kuin runsaasti mitäänsanomatonta. Jos murehtii kilojansa, mutta jotain pitäis olla tarjolla, niin ostaa yhden ainoan kalliimman rasian ja se on sitten siinä. Lindtin, Godivan ja Valrhonan suklaat on parhaita. Ja jos tykkäät maitosuklaasta, niin älä osta sitä tummaa ja vikise että ei maistu vaikka on kallista.
Jos stocka on lähellä, niin siellä on kiinnostavampia konvehteja kuin fazerin, pandan tai maraboun tavanomaiset suklaat.
Esim. lauenstain, lindt ja mitä niitä nyt onkaan. Erilaisia alkoholillisia/holittomia täytesuklaita, tryffeleitä, marsipaaneja jne.
On ihan eri tavalla makua ja syvyyttä kuin kotimaisissa sokerimössöissä.
Osta kallis. Korona tuhoaa ihmiskunnan kahden viikon päästä.
Noi onn ainakin hyviä ne fazerin siniset. EI tuota ikinä petttymystä.