Mitä söisitte nyt, jos saisitte mitä tahansa?
Kommentit (30)
Hampurilaisia, lankkupizzaa, sipsejä ja dippiä...
T. Läski
Myös täällä maistuisi sisäfilepihvi, vihersalaatti ja pala tuoretta patonkia, ruokajuomana täyteläinen punaviini. Sitten joku pieni makea jälkiruoka lopuksi.
Söin jo päivällisen eikä tee mieli ruokaa, mutta ottaisin jälkiruokaa. Tykkään kakuista, joten valitsisin muhkean kakkupalan, jossa on täytteenä suklaamoussea ja pinnalla loksahtava suklaakuorrute.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Nieriää salaatilla ja jälkkäriksi hedelmäsalaattia.
Alkupalana muutama osteri ja pieni siikaceviche. Seuraavana blini mädillä, smetanalla ja hunajalla, sipulia ja suolakurkkua pikkukuutioina. Vielä liha-alkupalana riistatartar. Väliruokana tryffelillä maustetut sorsaraviolit. Pääruoaksi kauriin vasan sisäfilee, pinta grillattuna, medium - sisältä. Päälle viipale ankanmaksaa, fenkolipalsternakkapyree ja punaviinikastike. Creme brulee, jollain yrtillä maustettuna ja sopiva vaikka lakritsiin vivahtava jäädyke siihen rinnalle.
On nyt juurikin 5:2 paaston paastopäivä.
Vierailija kirjoitti:
Alkupalana muutama osteri ja pieni siikaceviche. Seuraavana blini mädillä, smetanalla ja hunajalla, sipulia ja suolakurkkua pikkukuutioina. Vielä liha-alkupalana riistatartar. Väliruokana tryffelillä maustetut sorsaraviolit. Pääruoaksi kauriin vasan sisäfilee, pinta grillattuna, medium - sisältä. Päälle viipale ankanmaksaa, fenkolipalsternakkapyree ja punaviinikastike. Creme brulee, jollain yrtillä maustettuna ja sopiva vaikka lakritsiin vivahtava jäädyke siihen rinnalle.
On nyt juurikin 5:2 paaston paastopäivä.
Mistä moinen ruokatietous?
Vierailija kirjoitti:
Alkupalana muutama osteri ja pieni siikaceviche. Seuraavana blini mädillä, smetanalla ja hunajalla, sipulia ja suolakurkkua pikkukuutioina. Vielä liha-alkupalana riistatartar. Väliruokana tryffelillä maustetut sorsaraviolit. Pääruoaksi kauriin vasan sisäfilee, pinta grillattuna, medium - sisältä. Päälle viipale ankanmaksaa, fenkolipalsternakkapyree ja punaviinikastike. Creme brulee, jollain yrtillä maustettuna ja sopiva vaikka lakritsiin vivahtava jäädyke siihen rinnalle.
On nyt juurikin 5:2 paaston paastopäivä.
Kuulostaa hyvältä! Skotlantilaiset osterit on mun herkkua. Tuore tonnikalacarpacciocin on hyvin tehtynä mahtava, sellaisia paperinohuita siivuja!
Muut ruuat myös erinomaisia. Ehkä vielä joku marjagelee tuohon ankanmaksaan, yleensä mustaherukka tms. Erikoisin creme brulee minkä olen syönyt on ollut laventelin makuinen, ehkä aavistuksen liian parfyyminen mun makuuni.
Juuri tällä hetkellä juon marjasmoothieta mutta mieli tekisi oikeasti jäätelöä missä olisi sokeripaahdettua mantelia, keksin- ja marenginmuruja sekä suolakaramellikastiketta.
Kaikista maailman asioista tekisi mieli nyt savustettua lohta! Siihen kylmä kalja/valkkari ja lämmin, aurinkoinen kesäilta. Kelpaisi!
Sipsiä ja dippiä, irtokarkkeja ja punaviiniä.
Kuppi kuumaa kaakauta ja paahtoleipä voisulalla
Täytetty croisantti, sisällä vuohenjuustoa ja graavilohta.
Pallokalaa
Ei varmaan ikinä tule tilaisuutta maistaa moista.
Saattaisin syödä oikein hyvän sisäfilepihvin. Edellisestä kerrasta on varmasti kymmenen vuotta. Tosin saattaa olla, että se maistuisi vieraalta - syön niin vähän punaista lihaa nykyisin.