Jos sinun pitäisi koko loppuelämän ajan käyttää kaikkeen ruuanlaittoon yms jotain näistä, minkä valitset: voi/oivariini, oliiviöljt, rypsiöljy tai margariini
Mieti mihin kaikkeen käytät näitä ja jos VAIN yhtä saisi käyttää niin mikä?
Itselleni hyvin selkeä: voi. Rakastan voita...valitettavasti.
Kommentit (23)
Oliiviöljy. Voi muuten, mutta siinä friteeraaminen kuulostaa pahalta. Tai siis maukkaalta mutta pahalta.
Oliiviöljy. Terveellisin ja sopii jopa leivän päälle.
Oliiviöljy <3
Käytän myös voita ja oivariinia, mutta vastasin kysymyksen puitteissa :)
Voi ja siitä tehty kirkastettu voi.
Voi on voita, eikä sitä mikään voita!
M 45
Voi. Käytän voita nykyäänkin suurimmaksi osaksi.. joskus oliiviöljyä mutta harvoin
Voin valitsisin, on monikäyttöisin. Oliiviöljystä tykkään ja se käy kyllä monenlaiseen ruuanlaittoon, mutta ei sitä leivonnassa voisi oikein käyttää.
Voi..on niin monipuolinen. Voi tehdä mitä vaan. oliiviöljy olis kakkosena. Mutta voi..
Oliiviöljy, sopii ihan kaikkeen, jopa makeisiin leivonnaisiin : )
Vierailija kirjoitti:
Voin valitsisin, on monikäyttöisin. Oliiviöljystä tykkään ja se käy kyllä monenlaiseen ruuanlaittoon, mutta ei sitä leivonnassa voisi oikein käyttää.
Jos leivonnastakin on kyse, on kyllä pakko valita voi. Kaikkeen ruoanlaittoon voisin käyttää oliiviöljyä, josta tykkään, mutta leivonnassa se on kamalaa.
Räiskiikö kaikkio öljyt paistaessa? Vai olenko käyttänyt vaan liian huonoja öljyjä? Käytän Oivariinia, kun se ei räiski samalla tavalla ympäriinsä. Nyt kaapissa Keiju rypsiöljyä, ja sitä käyttäessä pitäisi olla kunnon suojavarusteet päällä.
Rypsiöljy. Kestää paremmin kuumennusta kuin oliiviöljy.
Oivariini