Miten siskonmakkarakeittoa voidaan myydä ruokana? Ällöttäviä silavapalleroita, tylsää perunaa ja porkkanaa ja
niitä iänikuisia maustepippureita. Ei muuta! En voisi ankeampaa keksiä. Ja ravintoarvo varmasti olematon.
Lapsiparat taitavat syödä sitä koulussakin vielä lounaana.
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Nam, alkoi tehdä mieli.
Hyi!
Ap jatkaa: ja se liemi! Ei maistu millekään. Kokonaisvaltaisen ällöttävä ja kelvoton ruoka.
Ap et vain osaa tehdä maukasta keittoa 🙄
Hyvä ruoka. Eihän siinä mitään silavaa ole. Itsetehtynä todella hyvä ruoka.
Köyhiä tuntuu olevan aloittajan ruoat ja ruoanlaittotaidot.
Se on raakamakkaraa eikä silavaa. Makkarakeitto siinä missä chorizostakin tehty.
Makkarasoppa on hyvää, mutta siskonmaklakeitto ei.
Makkaran laatu ja mausteet sen tekee.
Vierailija kirjoitti:
Makkarasoppa on hyvää, mutta siskonmaklakeitto ei.
Makkaran laatu ja mausteet sen tekee.
Siis ei -makla- vaan -makkara-...
Silavaa? No sellasta en mäkään söisi, murra normaali siskonmakkarakeitto on hyvää.
Mun siskolla ei ainakaan ole makkaraa pöksyissään. Viimeksi kun saunassa maistoin niin herkullista oli.
Toi silava pallerosoppa saa veden kielelle, täytyy kokeilla!
Yksi parhaista arkikeitoista, siskonmakkaroiden pitää vain olla laadukkaita ja tuoreita, hyviä saa ainakin Votkinsilta ja Wigreniltä.
Helppo tehdä, ihana talviruoka! Jos keiton lientä ei saa maukkaaksi, on vika kyllä kokissa.
Nam, alkoi tehdä mieli.