Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apuvaa! Kermavaahdon värjäämisestä...

Vierailija
23.05.2008 |

Vaaleanpunaista kermavaahtoa pitäis kakun päälle saada ja päivänsankari ei tykkää mansikkakermasta. Nestemäistä punaista elintarvikeväriä löytyy, mutta missä vaiheessa se pitää lisätä? Ennen vatkauksen aloittamista vai vasta vähän ajan päästä? Kovaksi vatkattuun ei varmaan kannata laittaa, vai...?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

vielä vatkaamisvaiheessakin voit lisätä jos väri tuntuu liian haljulta. Kun kerma on jo melkein täysin vatkautunut ei ehkä enää kannata lisätä, sillä voi olla vaikeaa saada sitä enää sekoittumaan tasaisesti vaahtoon.

Vierailija
2/4 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta muistelen että valmiiseen vaahtoon tuo väri laitetaan. Ja laita muuten varovasti sitä väriä, lusikankärjellisiä kerrallaan... todella pieni määrä riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ite joudun joka kerta laittaan ainaki sen 15 ellei 20 tippa et tulee kunnon vaalean punainen väri....kermaa on 1 tai 2 kahden dl purkkia....

Vierailija
4/4 |
24.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen värjännyt marjoista irtoavalla nesteellä ja ihanan vaaleanpunaisen värin saa kun laittaa varovasti punajuurten lientä. Ja on luonnollista. Eikä tarvitse ostaa mitään erikseen.