Onko sinisorsan munat hyviä ruoanlaitossa?
Onko teillä kokemusta sinisorsan munista, soveltuvatko hyvin ruoanlaittoon?
Suoraan sorsan pesästä näitä ilmeisesti kannattaa poimia?
Kommentit (8)
Ennen oli järvien rannoilla paljon telkänpönttöjä. Niistä ihmiset keräsivät ensimmäisen pesällisen telkän munia jonka jälkeen telkät munivat uudelleen, ne jätettiin rauhassa kehittymään. Oli kevätherkku.
Telkän munille on resepti kirjassa Punainen tupa ja erämaa. Heti tuon telkänpönttötarinan ja sen toteamuksen jälkeen että eihän niin saa nykyään enää tehdä.
Pesiä ja munia ei saa vahingoittaa.
T. Laki
No tuota, sinisorsan muna kestää keittää 40 m kun kananmuna kestää 5-6 m, että siitä vaan.
Vierailija kirjoitti:
No tuota, sinisorsan muna kestää keittää 40 m kun kananmuna kestää 5-6 m, että siitä vaan.
Lähde?
Omeletti tulee hyvä.