Lue keskustelun säännöt.
APUA! Kermaviili vs. bulgarian jogurtti leivonnassa:
01.05.2008 |
teen marjapiirakkaa, johon tulee kermaviilipäälinen. Voinko käyttää yhtä lailla bulgarian jogurttia, vai suosiolla kermaviiliä? Tuleeko eri makuista, tai koostumuksen kanssa ongelmaa?
Kommentit (4)
Vierailija:
Kermaviili on selkeästi rasvaisempaa kuin bulgarian jogurtti
nimittäin kermaviilissä se on n. 10% ja monissa bulg. jogurteissa n. 3,9% paikkeilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ap täällä vielä ....marjoiksi tulee karpaloita, mustaherukkaa ja punaherukkaa, eli hapanta tavaraa....
Tein nyt kuitenkin kermaviilistä. Saa nähdä mitä tulee, oli sen verran kokeilumeiningillä tehtyä piirasta......:)
Kermaviili on selkeästi rasvaisempaa kuin bulgarian jogurtti