Voinko käyttää 3-6 kk pakkasessa olleita kanan fileesuikaleita?
Toinen 3 ja 6 kk ollut jäässä, voinko käyttää jos ei haise tai näytä pahalta vai kuolenko heti?
Kommentit (8)
Jos ne eivät ole kovin rasvaisia, voivat olla ihan OK vielä, etenkin, jos ovat valmiiksi suolattuja. Maku ei ehkä ihan uudenveroinen kuitenkaan, ainakaan siinä 6 kk vanhassa.
Ruoka - varsinkin punalappuinen raikastuu pakkasessa, eli tietenkin voit!
Vierailija kirjoitti:
Ymmärrätkö mikä on pakastin?
Ymmärrän toki, mutta ei kanakaan kovin pitkään pysy hyvänä edes pakastimessa.
En käyttäisi enää noin pitkään olleita. Liha ei itseasiassa pysy hyvänä kotipakastimessa kovin pitkään.
Googlaa jos et usko
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ymmärrätkö mikä on pakastin?
Ymmärrän toki, mutta ei kanakaan kovin pitkään pysy hyvänä edes pakastimessa.
Kyllä se pysyy kuukausia. Ja ne muutoksetkaan eivät ole terveydellisesti vaarallisia vaan enemmänkin makuun, koostumukseen ja ulkonäköön liittyviä.
Joo, kyllä ne alkaa jo olla käyttökunnossa.
Se on se pakastimen idea.